Φρικτός θάνατος για βρέφος στην Αργεντινή-Ο θετός του πατέρας το πέταξε στον ανεμιστήρα οροφής

Τραγωδιά με θύμα ένα κορίτσι μόλις έξι μηνών στην Αργεντινή που έχασε τη ζωή του όταν ο θετός του πατέρας το πέταξε ψηλά για παιχνίδι με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον ανεμιστήρα οροφής.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην πόλη Καουκέτε στη βόρεια Αργεντινή με τον 26χρονο θετό πατέρα του βρέφους, Ζεσούς Μισέλ Ζαλαζάαρ, να έχει ήδη συλληφθεί.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο 26χρονος έπαιζε με το έξι μηνών κοριτσάκι και όταν το πέταξε ψηλά στον αέρα δεν πρόσεξε ότι ο ανεμιστήρας οροφής ήταν εν λειτουργία.

Το βρέφος τραυματίστηκε σοβάρα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το σώσουν, μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία το υπέβαλαν, άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τετάρτης.

Η περιγραφή της θείας του μικρού κοριτσιού σοκάρει: «η αδερφή μου μαγείρευε και φώναξε ότι το φαγητό ήταν έτοιμο. Τότε εγώ ξεκίνησα να στρώνω το τραπέζει. Ο Ζεζούς είχε το μωρό στα χέρια του και έπαιζε στο σαλόνι. Ξαφνικά άκουσα θόρυβο από χτύπημα στον ανεμιστήρα οροφής και είδα τον Ζεζούς να κρατάει το μωρό επάνω του και τη μπλούζα του να έχει γεμίσει αίματα».

Άλλες πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι το δυστύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια οικογενειακής συγκέντρωσης καθώς και ότι ορισμένοι εκ των παριστάμενων προσπάθησαν να χτυπήσουν τον 26χρονο όταν είδαν τον σοβαρό τραυματισμό του βρέφους.
 
Πηγή:Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Φρίκη στο Ουισκόνσιν-Μητέρα εγκατέλειψε τα επτά παιδιά της
Ο Πάπας Φραγκίσκος συνεχίζει τη φυσιοθεραπεία-Εξέφρασε την εγγύτητα του στους πληγέντες της Αργεντινής
'Εκλεισε η Τower Bridge στη Βρετανία-Άτομο σκαρφάλωσε στα κιγκλιδώματα
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκρούστηκαν δεξαμενόπλοιο και φορτηγό πλοίο στη Βόρεια Θάλασσα-Ξέσπασε μεγάλη φωτιά
Ζελένσκι ενόψει διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία-«Το Κίεβο θέλει ειρήνη»
Κίνδυνος ενός νέου Ιράκ σε μια τετρατομημένη Συρία-Φρικαλεότητες, κατάσταση φόβου και τρομοκρατίας
Ρομάνο Πρόντι-«Ο εξοπλισμός της Ευρώπης αποτελεί σταθμό για να φτάσουμε στην κοινή άμυνα»
Ανεξέλεγκτη χρήση των drones στην Αφρική-Σκοτώνουν εκατοντάδες αμάχους
Εβδομάδα εξελίξεων για Ουκρανία και ΗΠΑ-Οι κρίσιμες συνομιλίες και ποιο το διακύβευμα
Θετικός ο Μερτς στην επέκταση της γαλλικής πυρηνικής ομπρέλας στην Ευρώπη-«Ισχυρότεροι μαζί»