«Ο ΑΠΟΕΛ είναι σαν Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα, στην Κύπρο ζεις καλά και πληρώνεσαι»

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με τη Σεβίλλη αναφέρθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων, Χεσούς Ρουέδα. Ο Ισπανός αμυντικός παραχώρησε δηλώσεις στην ισπανική ιστοσελίδα «AS» με αφορμή τον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ. 

Επίσης, ο Ισπανός άσος σχολίασε το ρόστερ των περσινών πρωταθλητών, υπογραμμίζοντας πως έχουν αλλάξει αρκετοί ποδοσφαιριστές από τα πέρσι, ενώ στάθηκε και στο κυπριακό πρωτάθλημα.

«Ο ΑΠΟΕΛ είναι σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα στην Κύπρο. Πάντα κερδίζει το πρωτάθλημα και το κύπελλο και όλα εξαρτώνται από το πως πάει στην Ευρώπη. Είναι μια ομάδα με παράδοση και πάντα είναι πιο δυνατό στην έδρα του. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες του θα έχουν μεγάλο κίνητρο να παίξουν στο Σάντσες Πιθχουάν. Είναι μια ομάδα που της αρέσει να κρατά την μπάλα και δουλεύει σκληρά. Στο Τσάμπιονς Λιγκ όταν έπαιξα φέραμε ισοπαλία απέναντι στην Ντόρτμουντ στη Γερμανία και στην Κύπρο. Στη Λευκωσία η Σεβίλλη θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική».

Ο Ισπανός αμυντικός αναφέρθηκε και στο πλούσιο ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων: «Αυτό το καλοκαίρι άλλαξε αρκετά το ρόστερ του το ΑΠΟΕΛ επειδή είχε αρκετούς παίκτες πάνω από 30 χρονών. Υπάρχουν ενδιαφέρον παίκτες όπως ο Πάβλοβιτς ή ο Μπέζιακ. Ο Αργεντινός μέσος τους, ο Ντε Βινσέντι, παίζει καλά με την μπάλα στα πόδια».

Έπειτα, κλήθηκε να σχολιάσει και το κυπριακό πρωτάθλημα: «Στην Ισπανία υποτιμούμε τα μικρότερα πρωταθλήματα που δεν ξέρουμε όπως αυτό της Κύπρου, μου συνέβηκε και εμένα πριν πάω εκεί. Σε αυτές τις χώρες ζεις καλά, πληρώνεσαι καλά και ο καιρός είναι καλοκαιρινός σχεδόν μέχρι τον Νοέμβριο. Με αυτό τον τρόπο οι Ευρωπαϊκοί του αντίπαλοι συνήθως υποφέρουν».

Στο τέλος της συνέντευξης μίλησε και για τον τραυματισμό του και την αποχώρηση από τον ΑΠΟΕΛ: «Τραυματίστηκα και έπρεπε να επιστρέψω στην Ισπανία για την αποκατάσταση μου και μου στοίχισε πολλά. Έχουν πολύ ζωντανούς οπαδούς που τους αρέσει να ταξιδεύουν. Ήδη αρκετοί φίλοι μου είπαν ότι θα είναι στο γήπεδο δίπλα στην ομάδα τους επειδή η Σεβίλλη είναι μια πόλη που το αξίζει, όπως και η ομάδα». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)
Συντόνισαν ενέργειες για Κυπριακό ενόψει Γενικής Συνέλευσης ΗΕ Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης
Νομικοί αναλύουν την απόφαση για παύση του Οδυσσέα-Εντύπωση προκάλεσε η σκληρότητα του λεκτικού
Στις «Σειρήνες» της δημόσιας σφαίρας κρίθηκε η παύση Οδυσσέα-Μαρτυρικό υλικό αναρτήσεις, δηλώσεις και απόψεις
Τα 14+1 μέτωπα, τα συμπεράσματα και πώς το Συμβούλιο οδήγησε στην παύση τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη