«Μπούκαρε στα αποδυτήρια ο Μελισσανίδης, αλλά δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με Κλόσνερ»

Μεγάλος σάλος έχει ξεσπάσει με την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν λόγο για μια ήρεμη διαμαρτυρία, ενώ οι νταμπλούχοι μιλούν για σκάνδαλο, σε μια ανταλλαγή πολεμικών ανακοινώσεων.

Θέση πήρε ο επικεφαλής της διαιτησίας στην Ελβετία, Ντάνιελ Βερμελίνγκερ, ο οποίος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Blick» αναφέρθηκε στο περιστατικό. «Είναι αλήθεια. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια του Στέφαν Κλόσνερ για να συζητήσει δύο ή τρεις φάσεις. Αλλά επειδή μιλούσε μόνο ελληνικά, ήταν σύντομη η επίσκεψη. Οι δυο τους δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν», είπε χαρακτηριστικά.

Αν και χαρακτήρισε ασυνήθιστο το γεγονός, ο Βερμελίνγκερ επισήμανε: «Άλλη χώρα, άλλα έθιμα». Ο Κλόσνερ, παρά την πολιορκία που δέχτηκε, δεν μίλησε σε δημοσιογράφους. «Ο Στέφαν ακολούθησε τις οδηγίες και δεν μίλησε σε αξιωματούχους των ομάδων ή Έλληνες δημοσιογράφους. Δεν ξέρουμε τι αναφέρεται στο φύλλο αγώνα. Αυτό το συνέταξε ο 4ος διαιτητής στα ελληνικά».

Πηγή: onsports.gr

Δειτε Επισης

Δίνει διευκρινίσεις για το καθεστώς των μελών η ΕΔΕΚ-Δέχεται αιτήματα η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων
Αντικρούει τους ισχυρισμούς εκπροσώπου της Τουρκίας για δύο κράτη ο Χατζηράφτης-«Κυριαρχία KΔ σε όλο το νησί»
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»
Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)
Ένταλμα σύλληψης για κατηγορούμενο σε ιδιωτική ποινική για απάτη-Κατηγορείται πως απέσπασε €560.000 σε κρυπτονομίσματα
Τι μισθό παίρνει ο Πάπας-Πόσο θα αμείβεται ο Λέων ΙΔ'
Τραγικός θάνατος για 85χρονο στη Σιά-Καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Με πολιτική διάσταση η καταδικαστική απόφαση των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Απαράδεκτη και κατακριτέα η εκμετάλλευση περιουσιών»
Ενοχλήθηκε και με τον Τασούλα ο Τατάρ-Κάνει λόγο για απόκρυψη της πραγματικότητας
Τραγική η κατάσταση στο ΤΟΜ Αμμοχώστου μετά από «έφοδο» της Επ. Μεταφορών-«Στεγάζεται σε μια αποθήκη»