Ιμπραϊμοβιτς: Υπάρχει μόνο ένας Ζλάταν, δεν θα υπάρξει άλλος

Συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport έδωσε ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος για ακόμα μια φορά έσπευσε να εκθειάσει τον εαυτό του.

Στην ηλικία των 30 ετών ξεκίνησα να δουλεύω μανιωδώς στο σώμα μου για να διατηρήσω την φυσική μου κατάσταση. Είπα να διατηρήσω, όχι να βελτιωθώ. Αυτό είναι αδύνατο γιατί δεν μπορώ να γίνω καλύτερος από αυτό. Υπάρχει μόνο ένας Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και δεν θα υπάρξει άλλος ξανά» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Σουηδός σούπερ σταρ.

Αναφερόμενος στο εάν θα επέστρεφε στο ιταλικό πρωτάθλημα ο ίδιο τόνισε: «Η Ιταλία είναι το δεύτερο σπίτι μου. Θα ακούσω όλες τις προτάσεις, αλλά θα ήθελα να παλέψω για τον τίτλο. Αν επέστρεφα θα ήθελα να διεκδικήσω το πρωτάθλημα, όχι απλά να υπογράψω κάπου επειδή είμαι ο Ιμπραΐμοβιτς. Μπορώ ακόμα να κάνω τη διαφορά. Δεν είμαι ζώο για να με βλέπουν οι άνθρωποι στον ζωολογικό κήπο».

Ερωτηθείς για το τι σκέφτεται να κάνει όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση ο Σουηδός σούπερ σταρ ανέφερε τα εξής: «Θέλω να έχω έναν σημαντικό ρόλο όπου θα έχω αρμοδιότητες και δύναμη για να παίρνω αποφάσεις. Θα μπορούσα να γίνω προπονητής, αλλά υπάρχει μεγάλο άγχος στη δουλειά αυτή. Γερνάς μια δεκαετία κάθε σεζόν. Επίσης τότε δεν θα μπορούσα να μπω στο γήπεδο και να κάνω τη διαφορά αν χρειαζόταν. Έχω ακόμα χρόνο για να το σκεφτώ. Το πιο σημαντικό είναι να βρίσκομαι σε καλή κατάσταση».

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Γιατί κλήθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης ο Βοηθός Αρχηγός στη δίκη της Ζαννέτου-Τι κατέθεσε η Επίτροπος, ο αστυφύλακας και τα ευρήματα
ΒΙΝΤΕΟ: Σε λειτουργία η πρώτη αφαλάτωση από τα ΗΑΕ-Ευχαριστίες Παναγιώτου
Από την κίτρινη στην πορτοκαλί προειδοποίηση-Θα φτάσει τους 43 βαθμούς ο υδράργυρος
Σε σοβαρή κατάσταση 54χρονη μετά από τροχαίο-Έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και έπεσε σε γκρεμό
Προσοχή στους ταξιδιώτες συστήνει η Υπηρεσία Καταναλωτή-Φαινόμενα ελλιπής πληροφόρησης ασφάλισης ταξιδιού
Υπό τριήμερη κράτηση ο 41χρονος για τα επεισόδια στο σύνδεσμο της Ομόνοιας στη Λάρνακα
Καθορίστηκαν με νόμο οριζόντια καθήκοντα για αντιδημάρχους-Ενέκρινε πακέτο τροποποιήσεων η Βουλή
Πτώση πυροσβεστικού ελικοπτέρου στην Ελευσίνα-Συμμετείχε σε κατάσβεση πυρκαγιάς
Προκλητικός και πάλι ο Τατάρ-Τα βάζει με την Ε/κ πλευρά για «άδικες επιθέσεις» στο περιουσιακό ζήτημα
Παρατεταμένο κύμα καύσωνα επηρεάζει την Κύπρο-Στο κόκκινο ο υδράργυρος, φθάνει μέχρι και τους 44 βαθμούς