Γεωργία Μπιτάκου: Ποια είναι η δικηγόρος-αρχηγός κινήματος που καθύβρισε τον Τσίπρα

Η Γεωργία Μπιτάκου, η γυναίκα που επιτέθηκε φραστικά στον Αλέξη Τσίπρα, με σκληρούς χαρακτηρισμούς αλλά και απειλές, μέσα στο αεροπλάνο όπου  συνταξίδευαν, είναι μία γυναίκα με πολυσχιδή, εθνικοπατριωτική δράση.

Είναι η δημιουργός του κινήματος «Διέξοδος Ελλάς» και στο πρόσφατο παρελθόν ήταν από τους ανθρώπους που συμμετείχαν οργανωτικά στο  συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό» στο Σύνταγμα, στις 28 Ιανουαρίου 2018. Μάλιστα, για την εν λόγω διοργάνωση είχε δώσει συνέντευξη και στον Γιώργο Αυτιά.

Οι ικανότητές της φάνηκαν και στους αγώνες πολεμικών τεχνών τους οποίους διοργανώνει, έχοντας ρόλο του ατζέντη. Ξεκίνησε με αγώνες του αδερφού της, Σταμάτη Μπιτάκου, και επέκτεινε τη δράση της, κάτι που την έκανε την πρώτη γυναίκα που είχε ένα τέτοιον ρόλο σε μαχητικά events. 

Στη συνέχεια της πορείας της, η δημοσιογράφος στο επάγγελμα, δικηγόρος όπως είπε στον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της φραστικής της επίθεσης, προσπάθησε να πάει ένα βήμα πιο πέρα από το συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό» στο Σύνταγμα, δημιουργώντας το εθνικιστικό κίνημα «Διέξοδος Ελλάς». 

Πρόσφατα, συμμετείχε στη εκδήλωση που διοργάνωσε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Γιάννης Λαγός, στις Βρυξέλλες, για την «ακυρότητα της Συμφωνίας των Πρεσπών».  

Σήμερα, πάντως, όλο το διαδίκτυο μιλά για τη φραστική επίθεσή της στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα: 

Δειτε Επισης

Επανέφεραν 4χρονο αγοράκι που έπαθε καρδιακή ανακοπή στην παραλία των Νέων Βρασνών
Επίθεση με γκαζάκια σε έκθεση αυτοκινήτων στην Κηφισιά-Κάηκε ολοσχερώς ένα όχημα (pics)
Κατηγορεί την Ελλάδα για παραβίαση κυριαρχικών της δικαιωμάτων για τις γεωτρήσεις νότια της Κρήτης η Λιβύη
Απειλούσε ότι θα πυροβολήσει αστυνομικούς 42χρονος στα Χανιά-Έκρυβε οπλοστάσιο στο σπίτι του
Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Αθήνας-Καθηλωμένα τα αεροπλάνα
Κατέληξε 23χρονος οδηγός που ενεπλάκη σε τροχαίο στην Ελλάδα-Είχε παντρευτεί και βαπτίσει την κόρη του το Σάββατο
Μητσοτάκης για σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν-«Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε στρατιωτική επιχείρηση»
Ο ήρωας που βούτηξε στον Άραχθο για να σώσει τα παιδιά έκανε τατουάζ τα πρόσωπα του Σπύρου και του Νίσι
Άφαντοι οι γονείς που άφησαν το βρέφος στο μπαλκόνι-Έχει διαταχθεί η απομάκρυνσή του από την οικογένεια
Έκρηξη σε νοσοκομείο στην Ελλάδα-Πληροφορίες για τραυματίες