Συνελήφθησαν τρεις μαθητές για την επίθεση σε διευθύντρια σχολείου στην Πάφο

Στη σύλληψη τριών ανήλικων, για την επίθεση σε βάρος βοηθού διευθύντριας Γυμνασίου στην Πάφο, που σημειώθηκε στις 10 Οκτωβρίου, προχώρησαν χθες οι Αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εξωσχολικοί μπήκαν σε Γυμνάσιο και κτύπησαν Διευθύντρια-Σφάδαζε από τους πόνους

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από εξετάσεις που έγιναν εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο δεκαεξάχρονοι και ένας δεκαπεντάχρονος, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.
 
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, όταν τα συγκεκριμένα πρόσωπα εισήλθαν εντός τους σχολικού χώρου και επιχείρησαν να παρενοχλήσουν μαθητές.
 
Τότε, η Βοηθός Διευθύντρια τους κάλεσε να αποχωρήσουν και αυτοί της επιτέθηκαν, σπρώχνοντας την, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.
 
Ακολούθως, οι μαθητές εγκατέλειψαν το σημείο, ενώ η βοηθός διευθύντρια προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία.
 
Καταδίκασαν καθηγητές και γονείς
 
Για το περιστατικό είχε ενημερωθεί η ΟΕΛΜΕΚ, η οποία με ανακοίνωση που εξέδωσε καταδίκασε την επίθεση και κάλεσε το Υπουργείο Παιδείας να αναλάβει τις ευθύνες του. Κάλεσε επίσης το ΥΠΠΑΝ να προχωρήσει στην άμεση λήψη των αναγκαίων μέτρων, ώστε να μην παρουσιαστούν ξανά κρούσματα βίας εντός των σχολικών μονάδων.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του προέδρου Συνδέσμου Γονέων του Γυμνασίου Αποστόλου Παύλου, Άγγελου Χριστοδούλου, ο οποίος ανέφερε ότι, «τέτοιες συμπεριφορές και τέτοιες πράξεις που έχουν γίνει στο σχολείο τους σε βάρος καθηγήτριας του σχολείου, ειναι καταδικαστέες».
 
Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ενώπιον των Αρχών ο ξυλοδαρμός Διευθύντριας-Πυρά καθηγητών κατά Υπουργείου

Δειτε Επισης

Απομονωμένος ο Χαμενεΐ-Το «ξεδόντιασμα» του στενού του κύκλου, τα λάθη και οι σκιώδεις διάδοχοί του
Κίνδυνοι από πυραύλους και drones για την ασφάλεια πτήσεων σε περιόδους πολέμου
Νέο μαρτυρικό υλικό με επιτόπιες μετρήσεις από τα κατεχόμενα στην υπόθεση Αϊκούτ
Θλίψη στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο-Έφυγε από τη ζωή η Ερατώ Ιωάννα Σαρρή
Κάλεσμα Οικολόγων σε Εισαγγελέα να αναθεωρήσει την απόφαση για υπόθεση Θανάση-«Να στηρίξει την οικογένεια ο ΠτΔ»
Θρίλερ στον αέρα με πτήση από την Κύπρο-Παρέμεινε στον αέρα για μισή ώρα λόγω μπαράζ ιρανικών πυραύλων
Είκοσι μία πτήσεις από Λάρνακα προς Ισραήλ και Ιορδανία, μεταφορές και με σκάφη-Επαναπατρίστηκαν 31 Κύπριοι
Επικαλείται το τεκμήριο της αθωότητας για Ησαΐα ο Αρχιεπίσκοπος-Εντός Αυγούστου αναμένει απόφαση για Τυχικό
Έτοιμος να ανάψει πράσινο για επίθεση στο Ιράν ο Τραμπ-Θέλει όμως να αποφύγει εμπλοκή σε γενικευμένο πόλεμο
Πυρκαγιά σε ξύλινα μπαλέττα και χάρτινα κιβώτια σε κατάστημα στην Έγκωμη