Απολογείται ο Ηλίας Κασιδιάρης στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας και με την παρουσία, για πρώτη φορά, έπειτα από πολύ καιρό, ακροατηρίου από την πλευρά που έχει παραχωρηθεί για τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, ξεκινά η απολογία του πρώην βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη.

Ο κατηγορούμενος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης βρίσκεται από νωρίς το πρωί στο Μέγαρο του Εφετείου, προκειμένου να απολογηθεί στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από τη δικαστική αίθουσα, ενώ περισσότερα από 30 άτομα βρίσκονται ήδη στην πλευρά του ακροατηρίου που έχει οριστεί να κάθονται υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. Είναι η πρώτη φορά που υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής έχουν έρθει στην ακροαματική διαδικασία μετά τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί το Φεβρουάριο του 2017, δηλαδή πριν 2,5 χρόνια.

Έξω από το δικαστικό Μέγαρο έχουν συγκεντρωθεί μέλη της ΚΕΕΡΦΑ που διαμαρτύρονται για τη δράση της Χρυσής Αυγής, ενώ ενημερώνουν τους πολίτες για την απολογία Κασιδιάρη.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Συστάσεις Γερμανικού ΥΠΕΞ προς τουρίστες στην Κύπρο-Ζητά αυξημένη προσοχή και συνετή συμπεριφορά
Κρυμμένες κούτες με τσιγάρα και καπνό εντόπισε το Τμήμα Τελωνείων
Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο τηε Εσθονίας ο ΠτΔ-«Kοινές απόψεις για μεγάλα ζητήματα»
Παίρνει παράταση η υποβολή Δήλωσης Εισοδήματος Ατόμου
Υφ. Πρόνοιας: Συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων
Επανέφεραν 4χρονο αγοράκι που έπαθε καρδιακή ανακοπή στην παραλία των Νέων Βρασνών
ΟΗΕ: Το Ισραήλ περιμένει από τους Ευρωπαίους «σθεναρή θέση» απέναντι στο Ιράν
Κακής ποιότητας το απολυτήριο Γιαννάκη-Δεν ξεκαθάρισε από το γραφολογικό έλεγχο αν ήταν πλαστό
Αυτή είναι η πρόταση τεσσάρων σημείων από τους Ευρωπαίους προς το Ιράν για αποκλιμάκωση με το Ισραήλ
Πρόστιμο €5.000 στο Υφυπουργείο Πρόνοιας για κάμερες που κατέγραφαν ήχο