«Ένα βήμα από τη Γιουνάιτεντ ο Αλέγκρι»

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι για ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας -σε περίπτωση που αποτελέσει παρελθόν ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ- βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βάσει σημερινού δημοσιεύματος της «Tuttosport».

Μάλιστα, μαζί του στο «Όλντ Τράφορντ» είναι πολύ πιθανό να μεταβούν τόσο ο Μάριο Μάντζουκιτς, όσο και ο Εμρέ Τσαν.

Σύμφωνα με το ιταλικό Μέσο, τις τελευταίες μέρες έχουν ενταθεί οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των «κόκκινων διαβόλων» και του πρώην προπονητή της Γιουβέντους.

Μικρό... αγκάθι αποτελούν οι οικονομικές απαιτήσεις του 52χρονου κόουτς, ο οποίος φέρεται να ζητά περισσότερα από 7,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να υπογράψει.

Πάντως, αν η Γιουνάιτεντ επιθυμεί όντως την ολοκλήρωση της εν λόγω αλλαγής στον πάγκο της πρέπει να βιαστεί, καθώς ενδιαφέρον για τον Αλέγκρι πρόκειται να εκφράσει -βάσει του ίδιου ρεπορτάζ- και η Τότεναμ.
 
Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Καταγγελίες για χημικά και δακρυγόνα στην αντικατοχική στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου-«Οι αστυνομικοί μας είπαν ήταν πολιτική εντολή»
Οι τρεις εξελίξεις που κρατά από την Πολυμερή ο ΠτΔ-Πέταξε το μπαλάκι στο Φιντάν για εξελίξεις
Άγρυπνοι στο μετρό του Κιέβου-«Κάψουλες ζωής» για να ξεφύγουν από τις βόμβες
Τα τουρκολιβυκά παιχνίδια και τα... deals Ερντογάν-Ντμπεϊμπά
Πυροδοτεί το κλίμα παραμονή της μαύρης επετείου ο Τατάρ-«Ο πραγματικός κατακτητής της Κύπρου η Ελλάδα»
Στα χέρια των Αρχών υλικό από CCTV για το θανατηφόρο με θύμα την 58χρονη-Ψάχνουν ακόμη τον 18χρονο
Δεν κάνουν πίσω οι ξενοδοχοϋπαάλληλοι για τα απεργιακά μέτρα-«Σοφότερες σκέψεις» ζητούν οι εργοδότες
ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στο Λος Άντζελες-Τουλάχιστον 30 τραυματίες, οι τρεις κρίσιμα
Νέα παράταση για ΑΤΑ-Προσπαθεί να αποφύγει το αδιέξοδο ο Παναγιώτου, βλέπει ξανά τις δύο πλευρές
Νέα στοιχεία για τις ευθύνες των αστυνομικών στη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα-«Βγήκαμε στο μπαλκόνι»