Αγωνία και για Τρουγιόλς στην ΑΕΚ

Νέο πρόβλημα τραυματισμού προκύπτει στην ομάδα της ΑΕΚ.
 
Ο Ισπανός αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής και στην ομάδα της Λάρνακας ελπίζουν να μην είναι κάτι ανησυχητικό, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ, την ερχόμενη Δευτέρα.
 
Υπενθυμίζουμε πως πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι, αντιμετωπίζει και ο Ιβάν Τρισκόφσκι, η κατάσταση του οποίου θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.
 
Δεδομένη απουσία για τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας είναι ο Φλοριάν. Από την άλλη, Τάντι, Χέφελ και Μοϊσόφ θα είναι ετοιμοπόλεμοι, ενώ καλές πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι έχει και ο Ακοράν.

Δειτε Επισης

Bloomberg: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν το Σαββατοκύριακο
WSJ: Ο Τραμπ ενέκρινε σχέδιο επίθεσης κατά του Ιράν, αλλά δεν έχει δώσει ακόμα την τελική εντολή
Στις φλόγες δύο οχήματα σε Στρόβολο και Λεμεσό-Βλέπουν εμπρησμό οι Αρχές στη μια υπόθεση
LIVE: Ένα βήμα πριν από την επίθεση στο Ιράν ο Τραμπ- Συνεχίζονται οι εκατέρωθεν επιθέσεις
Χειροπέδες σε 23χρονο μετά από επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς-Θετικός σε έλεγχο νάρκοτεστ
Η χρήση των social media και «Ο ψηφιακός εθισμός των νέων»-Ειδικοί εξηγούν τους κινδύνους που ελλοχεύουν
Η προθεσμία έληξε, ήρθε η ώρα των αποφάσεων για τα buggies-«Αν δεν βρουν λύση θα προχωρήσουμε νομοθετικά»
Διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική σκηνή η ΔΗΠΑ-Χτίζει προφίλ και συναινέσεις
Το χαμένο μέτρο της κριτικής και η διαπόμπευση μέσω διαρροών της Αστυνομίας που κατέληξε σε ανθρωποφαγία
Έκτακτη συνεδρίαση ΣΑ για τον πόλεμο μετά από επιστολή του Ιράν-«Δεν μπορεί να παραμείνει παθητικός θεατής»