Mπούκαραν με ρόπαλα σε μπαρ Κούρδων στη Θεσσαλονίκη και τα έκαναν γυαλιά-καρφιά

Επίθεση σε ένα μπαρ που ανήκει σε Κούρδους από τη Συρία πραγματοποίησαν τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη σχεδόν τριάντα Πακιστανοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ένας νεαρός Πακιστανός έβρισε τη σύζυγο του ιδιοκτήτη του μπαρ. Ο Κούρδος ιδιοκτήτης τον έβγαλε από το κατάστημα και του ζήτησε να αποχωρήσει.

Ο νεαρός Πακιστανός έφυγε, όμως, επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα μαζί με περίπου τριάντα ομοεθνείς του, οι οποίοι κρατούσαν ξύλα και σιδερολοστούς. Ακολούθησε συμπλοκή με τους Πακιστανούς να προκαλούν φθορές και να χτυπούν τον ιδιοκτήτη και κάποιους από τους θαμώνες του μαγαζιού.

Από το επεισόδιο τραυματίστηκε στο κεφάλι ο ιδιοκτήτης του μπαρ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, όμως, οι δράστες της επίθεσης είχαν τραπεί σε φυγή. Ακολούθησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό τους. Αστυνομικοί προχώρησαν σε τρεις προσαγωγές υπόπτων. Μέσα στην ίδια νύχτα, λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω, πυροσβέστες έδιναν μάχη με τις φλόγες σε εργοστάσιο ανακύκλωσης.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Επανέφεραν 4χρονο αγοράκι που έπαθε καρδιακή ανακοπή στην παραλία των Νέων Βρασνών
Επίθεση με γκαζάκια σε έκθεση αυτοκινήτων στην Κηφισιά-Κάηκε ολοσχερώς ένα όχημα (pics)
Κατηγορεί την Ελλάδα για παραβίαση κυριαρχικών της δικαιωμάτων για τις γεωτρήσεις νότια της Κρήτης η Λιβύη
Απειλούσε ότι θα πυροβολήσει αστυνομικούς 42χρονος στα Χανιά-Έκρυβε οπλοστάσιο στο σπίτι του
Απίστευτη ψαριά για ψαροντουφεκά στον Βόλο-Έβγαλε από τη θάλασσα ροφό 27 κιλών
Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Αθήνας-Καθηλωμένα τα αεροπλάνα
Κατέληξε 23χρονος οδηγός που ενεπλάκη σε τροχαίο στην Ελλάδα-Είχε παντρευτεί και βαπτίσει την κόρη του το Σάββατο
Μητσοτάκης για σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν-«Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε στρατιωτική επιχείρηση»
Ο ήρωας που βούτηξε στον Άραχθο για να σώσει τα παιδιά έκανε τατουάζ τα πρόσωπα του Σπύρου και του Νίσι
Άφαντοι οι γονείς που άφησαν το βρέφος στο μπαλκόνι-Έχει διαταχθεί η απομάκρυνσή του από την οικογένεια