Πεντάρα επί του Απόλλωνα οι κ14 της Ομόνοιας

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί των τελευταίων εβδομάδων έδωσε σήμερα η Ομόνοια Κ14. Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η ομάδα μας κέρδισε εντός έδρας τον Απόλλωνα με 5-1, έφτασε στους 12 βαθμούς και πλησίασε τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας!

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Οδυσσέας Οδυσσέως, άρχισε το παιχνίδι με τους: Παναγιώτου, Αταλιώτη, Ιωάννου, Γιαννακού, Χαρίτου, Νικολαΐδη, Αγγελή, Χριστοφή, Οζλέρ, Παρασκευά και Χριστοφόρου. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Βιολάρης, Θεοδώρου, Βασιλείου και Ζουλαφάκης.

Το σκορ στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισόπαλο 1-1, όμως στην επανάληψη οι «πράσινοι» ανέβασαν στροφές, ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και σημείωσαν τέσσερα τέρματα για το τελικό 5-1. Δύο γκολ πέτυχαν οι Οζλέρ, Ζουλαφάκη και ένα ο Θεοδώρου.

Πλέον, η ομάδα μας έχει 12 βαθμούς με απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ήττα και συντελεστή τερμάτων 28 υπέρ και 12 κατά. Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο (19/10) απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας.

Δειτε Επισης

Ελεύθεροι οι «εμπρηστές» που έστειλαν μήνυμα σε αδέλφια αστυνομικούς-Βασίστηκαν σε πληροφορίες χωρίς να προβούν σε εξετάσεις
Ασκεί έφεση στην απόφαση του Συνοδικού που τον καθαιρεί ο Σερκελίδης-«Δεν την αναγνωρίζω»
Το Ιράν είχε επικοινωνία με ΗΠΑ-Θα επιστρέψει στις συνομιλίες μόνο αν το Ισραήλ σταματήσει τις επιθέσεις
Συγκλονίζουν γονείς μεταμοσχευμένου ασθενή που έσβησε σε ΤΑΕΠ-«Δεν υπήρχε κανένας να μας μιλήσει»
Τελεσίδικη η απόφαση της ακύρωσης των τηλεπικοινωνιακών Σήφη-Δεν πάει Ολομέλεια, αναγκάστηκε και απέσυρε η Εισαγγελία
Προειδοποιούν τη Χεζμπολάχ οι ΗΠΑ-«Θα ήταν πολύ κακή απόφαση να εμπλακείτε στον πόλεμο»
Όχημα «πέτασε» από τον αυτοκινητόδρομο στη Λεμεσό και έπεσε σε άλλο δρόμο που περνά από κάτω
Εμφύλιος στις ΗΠΑ για το ενδεχόμενο εμπλοκής στη σύρραξη ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν-Ρήγμα στον Λευκό Οίκο
BINTEO: Στη μάχη και τέσσερα εναέρια μέσα για τη φωτιά κοντά στη σήραγγα στον αυτοκινητόδρομο
Συνεχίζεται στις 2 Ιουλίου η δίκη για την υπόθεση πολιτογραφήσεων με τελευταίο μάρτυρα τον ανακριτή