Μετά την εθνική Τουρκίας... και ο Τσολάκ χαιρέτισε την τουρκική εισβολή στη Συρία

Με τον προκλητικό στρατιωτικό χαιρετισμό υπέρ της εισβολής στη Συρία επέλεξε να αντιδράσει και ο παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους, Ιμπραχίμ Τσολάκ, κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της χώρας του.

Στο ίδιο μήκος κύματος με τους ποδοσφαιριστές της εθνικής Τουρκίας πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Στουτγκάρδης ο Ιμπραχίμα Τσολάκ.

Ο Τούρκος αθλητής των κρίκων, κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της χώρας του, επιδόθηκε στον στρατιωτικό χαιρετισμό-σήμα υποστήριξης της τουρκικής εισβολής στη Συρία, όπως μία μέρα νωρίτερα είχε πράξει η Εθνική Τουρκίας στη νίκη της απέναντι στην Αλβανία για τα προκριματικά του Euro 2020.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Έκτακτη συνεδρίαση ΣΑ για τον πόλεμο μετά από επιστολή του Ιράν-«Δεν μπορεί να παραμείνει παθητικός θεατής»
Οι ΗΠΑ ενδεχομένως ζητήσουν τη χρήση Bρετανικής Bάσης στην Κύπρο
Τι είναι οι βαλλιστικοί πύραυλοι Sejjil που εκτόξευσε το Ιράν στο Ισραήλ-Μπορούν να διασχίσουν 10.000 χιλιόμετρα σε λίγα λεπτά
Ο Τραμπ δεν αποκλείει να υπάρξει ακόμη και τώρα συμφωνία με Ιράν-«Δεν έχω λάβει απόφαση αν θα εμπλακώ»
CNN: Ένα αμερικανικό χτύπημα στο Ιράν θα μπορούσε να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας στη Μέση Ανατολή
Ο Νετανιάχου ευχαριστεί τον Τραμπ για την υποστήριξη-Σίγουροι ισραηλινοί αξιωματούχοι για εμπλοκή των ΗΠΑ
ΒΙΝΤΕΟ: «Αννίτα το όνομα σου φωτιά. Μια Πρόεδρος που αλλάζει καρδιά-To τραγούδι για την Πρόεδρο της Βουλής
Κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Ιράν ζητά ο Γκουτέρες-«Αποφύγετε διεθνοποίηση της σύγκρουσης»
Εξελίξεις στο σκάνδαλο Αββακούμ-Διώκεται ποινικά για δύο υποθέσεις ο Μητροπολίτης Ταμασού
Τραυματίστηκε ένα άτομο μετά από βουτιά στις Θαλασσινές Σπηλιές Αγίας Νάπας-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο