Το σχόλιο του Μιχαηλίδη για το πυροτέχνημα της Εθνικής

Στη συνέχεια και συνέπεια της Εθνικής ομάδας στους επόμενους αγώνες της, στάθηκε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, αναφέρθηκε στη σπουδαία επικράτηση της Κύπρου και τόνισε ότι ο κόσμος θα σταθεί δίπλα στην ομάδα όταν χρειαστεί.

Για τη μεγάλη νίκη της Εθνικής: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ήταν ένα παιχνίδι τριπλής παραλλαγής αλλά τα παιδιά έβγαλαν ψυχή και το γύρισαν. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εκτός έδρας με οποιονδήποτε αντίπαλο. Μας βοήθησε πολύ το γεγονός ότι τα παιδιά προσαρμόστηκαν προς το τέλος. Δυσκολευτήκαμε σε κάποια στάδια του αγώνα από την δυσκολία προσαρμογής. Βοήθησε και ο προπονητής με τις αλλαγές του. Είμαστε μόνοι στην 3η θέση και έχουμε πίσω μας χώρες σημαντικές. Πρέπει να μην είναι ένα πυροτέχνημα αυτό. Όλοι οι προπονητές όλες οι φουρνιές έκαναν ένα σημαντικό αποτέλεσμα αλλά δεν υπήρχε συνέχεια. Τώρα υπάρχει μια πολύ καλή συγκυρία. Πετύχαμε ένα σημαντικό διπλό και σε λίγες μέρες παίζουμε στην έδρα μας με μια πιο δυνατή ομάδα μεν αλλά με μια καλή ψυχολογία και τον κόσμο μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Στην έδρα μας οτιδήποτε μπορεί να συμβεί αν βρεθούμε στη μέρα μας».

«Εγώ πάντα έλεγα και δεν είμαι ο μόνος σωστός, αλλά πίστευα ότι η Εθνική πρέπει να κάνει έναν προγραμματισμό 10ετή και να μην σκεφτόμαστε το σήμερα και το αύριο. Να βάλουμε ένα πρόγραμμα και να πούμε ότι σε δέκα χρόνια να προκριθούμε σε τελική φάση. Αν έρθει νωρίτερα θα είναι ακόμα καλύτερα».

Για τον κόσμο της Εθνικής: «Η Εθνική δεν έχει οπαδούς με την έννοια της ομάδας. Αυτό που θα πάρει κόσμο στο γήπεδο είναι η προσπάθεια, να πηγαίνουν τα παιδιά για να βάζουν τα πόδια στη φωτιά και να παίρνουν και αποτελέσματα. Όταν έρχονται συνεχώς ήττες δεν θα έχεις κόσμο. Όταν έρθουν τα αποτελέσματα ο κόσμος θα ανταμείψει την προσπάθεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)