Προπονητής του μήνα Σεπτεμβρίου ο Γιώτης Εγκωμίτης

Ο Εγκωμίτης winmasters Προπονητής του Μήνα για το Σεπτέμβριο.

Ο Κύπριος προπονητής του Εθνικού Άχνας είναι ο πρώτος που βραβεύεται με το συγκεκριμένο έπαθλο για τη  σεζόν 2019-20
Ο Γιώτης Εγκωμίτης απέσπασε τον τίτλο του winmasters Προπονητή του Μήνα για το  Σεπτέμβριο καθώς 10 εκ των 11 συναδέλφων του, του έδωσαν την ψήφο τους, εκτιμώντας πως το έργο του στον Εθνικό Άχνας αξίζει επαίνου. Ο Εγκωμίτης άφησε πίσω του τον Τιμούρ Κετσπάγια και τον Χένινγκ Μπεργκ οι οποίοι ισοβάθμησαν στη δεύτερη θέση. Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο τον Κετσπάγια όσο και τον Μπεργκ  ψήφισαν επίσης 10 από τους 11 συνάδελφούς τους. 

Κάθε μήνα οι 12 προπονητές του Πρωταθλήματος Cyta ψηφίζουν με πόντους 5, 3 και 1 τους συναδέλφους τους που θεωρούν πως αξίζουν έπαιρνε. Ο Σύνδεσμος Προπονητών αναδεικνύει για πέμπτη συνεχή χρονιά τον καλύτερο προπονητή για κάθε μήνα της ποδοσφαιρικής σεζόν, ενώ για τρίτη συνεχή χρονιά ανάδοχος χορηγός του Επάθλου είναι η winmasters. 


Στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος ο Εθνικός Άχνας πέτυχε δύο νίκες, κερδίζοντας Ένωση και Νέα Σαλαμίνα, ενώ εξήλθε ισόπαλος με τη Δόξα.

Δειτε Επισης

Αερογέφυρα μέσω Κύπρου για την επιστροφή πολιτών του Ισραήλ που εγκλωβίστηκαν στο εξωτερικό
Ψάχνουν τους ρόλους του ειδικού αστυφύλακα και των άλλων δύο για τον εμπρησμό οχήματος πατέρα ανακριτή του ΤΑΕ
Η ξεκάθαρη πρόθεση ΗΠΑ να εμπλακούν στον πόλεμο και οι ενδείξεις-«Είμαστε στα πρόθυρα γενικευμένης σύρραξης»
Ο Τραμπ δεν αποκλείει χτύπημα στο Ιράν-«Υπονόησαν ότι θα έρθουν στον Λευκό Οίκο για συνομιλίες, είναι πολύ αργά»
Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για εμπρησμό οχήματος-Εγγεγραμμένος ως ειδικός αστυφύλακας ο ένας
Οι ισχυρισμοί της Γερμανίδας κτηματομεσίτριας για τη σύλληψη της-«Μου πήραν το τηλέφωνο, σαν εποχές κομμουνισμού»
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άχρηστα υλικά κοντά στον Τύμβο Μακεδονίτισσας
Επ. Προστασίας Δεδομένων: Να μη δημοσιεύονται πληροφορίες που ταυτοποιούν τρίτα πρόσωπα
Το άγνωστο λογοτεχνικό έργο του Ανδρέα Κάρυου-Τα ποιήματά του από τα κρατητήρια των κατακτητών
Εισαγγελία σε Ένωση Συντακτών-«Δεν υπάρχει καμία πρόθεση στοχοποίησης δημοσιογράφων ή απόδοσης ευθυνών»