Κλήθηκε σε απολογία ο Μελισσανίδης

Σε απολογία κλήθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League για τα όσα είπαν εισβάλλοντας στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (2-2). Η κλήση έγινε βάσει όσων έγραψε ο Ελβετός διαιτητής, Στέφαν Κλόσνερ, στο φύλλο αγώνα.

Βάσει του ΚΑΠ και του άρθρου 12 παράγραφος 5, η είσοδος αξιωματούχων ή οποιουδήποτε άλλου μέλους διοίκησης στα αποδυτήρια διαιτητών επισύρουν τις εξής ποινές: αποκλεισμό 1-6 αγωνιστικών, απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα από 1 ως 12 μήνες και πρόστιμο από 10 ως 50.000 ευρώ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, την Πέμπτη 03-10-2019 και ώρα 14:00:

Α/ ΠΑΕ ΑΕΚ, Δ. Μελισσανίδης (αξιωματούχος), Ι. Παπαδόπουλος (αξιωματούχος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 29/09/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 29/09/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 2247/19/2051100 από 30/09/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Δ. Μελισσανίδη και του κ. Ι. Παπαδόπουλου στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2 περ. ε, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’ και γ’, 2 περ. α΄, γ’ και ε’, 3 περ. α΄και στ’, του Π.Κ. της ΕΠΟ και άρθρο 12 παρ. 5 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.
 
Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς στην Πάφο-Κρατούσαν μαχαίρια και τσεκούρια
Η Τουρκία ανήρτησε στην UNESCO τον δικό της χάρτη για τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό με πολύ... Αιγαίο
Ο Νετανιάχου δεν απέκλεισε τη δολοφονία του Χαμενεϊ- «Η εξόντωσή του θα τερμάτιζε τη σύγκρουση»
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θεόδωρο Πυρίλλη-«Η προσφορά του ήταν πολύπλευρη και ουσιαστική»
Έθεσε την πολιτεία προ των ευθυνών της η Βουλή για τα ναρκωτικά στα σχολεία-Ζητά μέτρα και εφαρμογή νομοθεσίας
Την αποκλιμάκωση της κατάστασης στην περιοχή συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Γερμανίας και Κύπρου-«Η ευρωπαϊκή φωνή πρέπει να ακούγεται»
Θλίψη στο Παραλίμνι-Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Πυρίλλης
BINTEO: Η στιγμή που το Ισραήλ βομβαρδίζει το κρατικό κανάλι του Ιράν ενώ βρισκόταν στον αέρα
Κατηγόρησε τον Πρόεδρο για «εμπλοκή της Κύπρου στη ζώνη απειλής» για πολιτικό κέρδος ο Τατάρ
Η Τεχεράνη επιδιώκει επειγόντως συνομιλίες με ΗΠΑ και Ισραήλ για τον τερματισμό των εχθροπραξιών