O Νίκος Χορταρέας χειροτονήθηκε στη Μητρόπολη Λαγκαδά

Τον περασμένο Ιούλιο ο Νίκος Χορταρέας αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο του Θεού. Ο πρώην αστρολόγος χειροτονήθηκε στην Μητρόπολη Λαγκαδά και πλέον είναι ο πατήρ Κυπριανός.
 

Η εφημερίδα «Espresso» δημοσιεύει την πρώτη φωτογραφία του πατήρ Κυπριανού μέσα από την εκκλησία. Ο ίδιος στέκεται στο ιερό βήμα δίπλα στην αγία τράπεζα, φορώντας άμφια των κληρικών, δηλαδή φαιλόνιο και πετραχήλι. Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το πρώην μέντιουμ, με το χαρακτηριστικό μούσι των ιερέων, τα ατημέλητα μαλλιά και τα γυαλιά, δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό εαυτό του, όταν έβγαινε σε τηλεοπτικές εκπομπές με ξανθιά κώμη και ρόμπα με έντονα μοτίβα.

Με νεότερες πληροφορίες από κύκλους της Μητρόπολης Λαγκαδά, ο Νίκος Χορταρέας «εδώ και χρόνια φοράει το μοναχικό σχήμα». Μάλιστα, ως έμπρακτη απόδειξη της μετάνοιας του και στη μνήμη της μητέρας του, που πέθανε πριν από δύο χρόνια, είχε εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσει να δημιουργηθεί στον Λαγκαδά ένα ίδρυμα για ηλικιωμένους. Όμως, μετά το σάλο που ξέσπασε υπαναχώρησε, ενώ «κλονίστηκε η ψυχική του υγεία». Η ίδια πηγή πάντως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το πρώην μέντιουμ να ασκεί καθήκοντα κληρικού, όπως φανερώνουν και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Δειτε Επισης

Διακανονισμό για «Αφροδίτη» και «Αμάλθεια» συζήτησαν Πρόεδρος Χριστοδουλίδης-Νετανιάχου
Εξήρε τις στενές σχέσεις Κύπρου-Ισραήλ στη συνάντηση με ΠτΔ ο Νετανιάχου-Πώς σχολίασε την επίθεση στο αεροδρόμιο
Μένος δείχνουν τα πολλαπλά τραύματα στον Αργυρού, φέρει μαχαιριές και στα γεννητικά όργανα-Εξετάσεις για το κίνητρο
Ξετυλίγουν το κουβάρι της φονικής έκρηξης στη Θεσσαλονίκη-Εξετάζουν το σακίδιο με τα εκρηκτικά
Συνελήφθησαν οι δύο για τη δολοφονία του Αργυρού-Έκαναν προηγουμένως χρήση με το θύμα, μίλησε σε τρίτους ο 52χρονος
Καταγγελία εγκλωβισμένου κατά ΤΟΜ-Δεν του επέτρεψαν να περάσει από το οδόφραγμα λόγω ελαστικών
Υπερασπιστές του Αϊκούτ διαδήλωναν την ώρα της συνάντησης Χριστοδουλίδη-Χέρτζογκ (pics)
Την Τετάρτη συγκαλείται το Κονκλάβιο για την εκλογή νέου Πάπα-Πλούσια η ονοματολογία, φειδωλοί οι καρδινάλιοι
Εξετάζει αντίδραση στην επίθεση των Χούθι ο Νετανιάχο-Συγκάλεσε Συμβούλιο Ασφαλείας
Κρεσέντο προκλήσεων από Ερντογάν-«Η μαμά πατρίδα Τουρκία δίπλα στην Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου»