Το επτασφράγιστο μυστικό που αποκαλύφθηκε πολλά χρόνια μετά-Η κακοποίηση των ανιψιών από το θείο

Μια σοκαριστική υπόθεση με δύο ξαδέρφια να καταγγέλλουν τον θείο τους για σεξουαλική παρενόχληση, βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο ενώπιον των Αρχών.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», τα δύο ξαδέρφια για πολλά χρόνια κράταγαν μέσα τους το μυστικό τους και δεν μιλούσαν σε κανένα για τα όσα πέρασαν στα χέρια του θείου τους, μέχρι το περασμένο Σάββατο, όταν ο ένας το εκμυστηρευτικέ στον άλλο.
 
Τα δύο ξαδέρφια αποφάσισαν να μιλήσουν πρώτα στις μητέρες τους, για τα όσα αρρωστημένα τους ανάγκαζε να κάνουν όταν ήταν ακόμα ανήλικοι. Σήμερα και οι δύο είναι ενήλικοι ενώ ο θείος τους είναι 38 ετών.
 
Ο θείος συνελήφθη την περασμένη Κυριακή και οδηγήθηκε σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο διέταξε την κράτηση του, μέχρι η Αστυνομία να διερευνήσει τις καταγγελίες.
 
Ο ίδιος αρνείται κάθε ανάμιξη και προέβαλε στις Αρχές τον ισχυρισμό, πως πίσω από τις καταγγελίες βρίσκονται περιουσιακές διαφορές του ίδιου με τους γονείς των δύο ξαδέρφων και πως τον εκδικούνται με αυτόν τον τρόπο.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των δύο ο πρώτος υπέστη σεξουαλική παρενόχληση μεταξύ του 1996 και 1997 όταν επτά ετών και ο θείος δεκαπέντε.
 
Ο δεύτερος παραποιούμενος υπέστη παρενόχληση μεταξύ των ετών 2006 και 2009 όταν ήταν σε ηλικία 12 ετών και ο θείος είκοσι πέντε.
 

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 55χρονος στα κατεχόμενα επειδή πέρασε πριν 21 χρόνια στις ελεύθερες περιοχές παράνομα
Ψάχνουν τους ρόλους του ειδικού αστυφύλακα και των άλλων δύο για τον εμπρησμό οχήματος πατέρα ανακριτή του ΤΑΕ
Ο Τραμπ δεν αποκλείει χτύπημα στο Ιράν-«Υπονόησαν ότι θα έρθουν στον Λευκό Οίκο για συνομιλίες, είναι πολύ αργά»
Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για εμπρησμό οχήματος-Εγγεγραμμένος ως ειδικός αστυφύλακας ο ένας
Οι ισχυρισμοί της Γερμανίδας κτηματομεσίτριας για τη σύλληψη της-«Μου πήραν το τηλέφωνο, σαν εποχές κομμουνισμού»
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άχρηστα υλικά κοντά στον Τύμβο Μακεδονίτισσας
Επ. Προστασίας Δεδομένων: Να μη δημοσιεύονται πληροφορίες που ταυτοποιούν τρίτα πρόσωπα
Το άγνωστο λογοτεχνικό έργο του Ανδρέα Κάρυου-Τα ποιήματά του από τα κρατητήρια των κατακτητών
Εισαγγελία σε Ένωση Συντακτών-«Δεν υπάρχει καμία πρόθεση στοχοποίησης δημοσιογράφων ή απόδοσης ευθυνών»
Άφαντοι οι γονείς που άφησαν το βρέφος στο μπαλκόνι-Έχει διαταχθεί η απομάκρυνσή του από την οικογένεια