«Νομίζω θα τα καταφέρουμε...»

Tο δικό του μήνυμα εν όψει της σημαντικής αναμέτρησης απέναντι στη Σαλαμίνα έστειλε μέσω δηλώσεων του στο διαδικτυακό κανάλι της Πάφος FC, ο Ανδρέας Παναγιώτου Φιλιώτης. 
 

Αναλυτικά: 

«Είναι πολύ θετικό ότι παίρνω λεπτά. Μου δίνει κίνητρα στις προπονήσεις και στα ματς να είμαι καλύτερος λεπτό με λεπτό και παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτό ισχύει για τον κάθε παίκτη, όχι μόνο για μένα, για να δείχνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι και μας αξίζει το κάτι παραπάνω. Νομίζω θα τα καταφέρουμε. Οι φίλοι της ομάδας μας να είναι σίγουροι ότι θα δώσουμε το εκατό τοις εκατό όσοι αγωνιστούν και όσοι παίξουν ως αλλαγή, όλοι θα προσπαθήσουμε για το τρίποντο και τους θέλουμε κοντά μας να μας στηρίξουν».

Δείτε το βίντεο:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που βρίσκουν το βρέφος στον Άλιμο-Ερευνάται καταγγελία για αρπαγή
Αισιόδοξος για κινητοποίηση στο Κυπριακό ο ΠτΔ μετά το διορισμό Χαν-Συνομιλίες ξανά με Ολγκίν, αναμένεται ανακοίνωση καθόδου
Τουλάχιστον 50 νεκροί σε ισραηλινές επιθέσεις στη βόρεια Γάζα-Χτύπησαν νοσοκομείο και προσφυγικό καταυλισμό
Μεγάλες οι προσδοκίες της Λευκωσίας για το διορισμό Χαν-«Έχει όλα τα εχέγγυα για να ανταποκριθεί στο ρόλο του»
Δεν άρεσε στον Τατάρ ο διορισμός Χαν-«Μονομερή προσπάθεια που αγνοεί τις πολιτικές πραγματικότητες»
Προχωρά η σύνδεση γεωτρήσεων στην Πάφο-«Λαμβάνονται όλα τα μέτρα ώστε να μην υπάρξουν περικοπές»
Άνοιξαν πυρ κατά οχήματος 64χρονης στη Λεμεσό-Ήταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας της
Διαφορετικές αναγνώσεις στην Επιτροπή Νομικών στην πρόταση νόμου για καθορισμού θητειών βουλευτών
Στους 20 ανήλθε ο αριθμός των μαθητών μετά το τροχαίο με λεωφορείο στα κατεχόμενα
Περισσότερες ώρες δουλεύουν οι Κύπριοι σε σχέση με τους άλλους ευρωπαίους-Τι δείχνουν τα στοιχεία της Eurostat