Όχι Δικαστηρίου στο δικηγόρο του Τζιωνή για νέα δίκη εντός δίκης

Με την αντεξέταση της Αστυφύλακα Χαριτίνης Χαρίτου, η οποία υπηρετεί στο Τμήμα Τεχνολογικής Ανάπτυξης του Αρχηγείου Αστυνομίας, συνεχίζεται ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, η εκδίκαση της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου, εντός της οικίας τους στο Στρόβολο τον περασμένο Απρίλιο.
 
Η κ. Χαρίτου παρουσίασε στο Δικαστήριο τις εκθέσεις της από τις εξετάσεις των κινητών τηλεφώνων των θυμάτων, του ανήλικου γιου του ζεύγους και των κατηγορουμένων, ενώ μετά την αντεξέταση της από την υπεράσπιση, η Κατηγορούσα Αρχή θα παρουσιάσει και νέους μάρτυρες κατηγορίας.
 
Κατηγορούμενοι στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας που διαπράχθηκε τον περασμένο Απρίλιο στον Στρόβολο, με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη σύζυγο του Ντίνα Σεργίου, είναι ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής, ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του, Λευτέρης Σολωμού, η Σάρα Σιάμς και ο 22χρονος Μάριος Χατζηξενοφώντος.

Δειτε Επισης

Περιέγραψαν τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν στο Ισραήλ όσοι αφίχθηκαν στην Κύπρο-Κρύβονταν στα καταφύγια
Κόκκινη στο νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Κρίνουν ανίκανη την Αστυνομία να ανταποκριθεί βουλευτές και σωματεία
Με δύο αλλαγές κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις πολλαπλές συντάξεις
Έκρηξη σε νοσοκομείο στην Ελλάδα-Πληροφορίες για τραυματίες
Εκτός υπηρεσίας την ώρα του ερωτικού βίντεο ο ένας εκ των δύο αστυνομικών-Αντιμετωπίζουν πέντε αδικήματα
Απέστελνε παραπλανητικά μηνύματα και απέσπασε τρεις χιλιάδες ευρώ-Καταζητείται 29χρονος
Συγκλονιστικό βίντεο-Πατέρας καταρρέει όταν μαθαίνει πως ο γιος του ανασύρθηκε νεκρός στο Κίεβο
Στην Κύπρο με πλοίο εκατοντάδες Ισραηλινοί-Αναμένεται δεύτερο δρομολόγιο από τη Χάιφα
Ζητά θέσπιση στρατηγικής για η αντιμετώπιση της ρητορικής και των εγκλημάτων μίσους η Επίτροπος Διοικήσεως
H εκτίμηση πρώην συμβούλου του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ-«Μόλις είδαμε το νέο Περλ Χάρμπορ, το Ισραήλ αυτοκαταστρέφεται»