Χειροπέδες σε ένατο πρόσωπο για τον πετροβολισμό αστυνομικών στην Ξυλοφάγου

Στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου, του ένατου στη σειρά, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση οχλαγωγίας, πρόκλησης ανησυχίας σε δημόσιο μέρος, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία και κοινής επίθεσης, αδικήματα που διαπράχθηκαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στην επαρχία Αμμοχώστου.
   
Πρόκειται για 21χρονο κάτοικο της επαρχίας Αμμοχώστου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.
   
Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλα οκτώ πρόσωπα, τρεις 15χρονοι, δύο 21χρονοι, ένας 31χρονος και δύο 16χρονοι, τα οποία τελούν υπό κράτηση.
 
Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Ποινικό αδίκημα η άσκοπη χρήση λάστιχου, αύξηση του ύψους των εξωδίκων-Ψηφίστηκε νόμος από τη Βουλή
Πρόταση Νόμου για δημιουργία Εθνικού Ταμείου Απώλειας Χρήσης Κατεχόμενων Περιουσιών κατέθεσε ο Κάρουλας
Τοποθέτηση Σαββίδη για κατάθεση νομοσχεδίων διαχωρισμού εξουσιών-«Ο ρόλος μου περιορίζεται στην νομική πτυχή»
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των θυμάτων του Μαρί-«Ήταν όλα εγκληματικά και εσκεμμένα, ο πόνος και η απώλεια μένει»
Η παράνομη δίωξη του Σενέρ Λεβέντ ενώπιον της ΕΕ με παρέμβαση Μαυρίδη
Επιτήδειοι επιχειρούν να αποσπάσουν χρήματα από πολίτες για δήθεν χορηγία
Έπεσε ο πέλεκυς στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Δωρόθεου στα Λατσιά-«Επώδυνος θάνατος, υπέδειξαν αναλγησία»
Καταπέλτης το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής-Εισηγείται ποινικά αδικήματα για τρείς και πειθαρχικά σε πέντε
Περιπολία των Φοινικούδων από μέλη της αντιοχλαγωγικής ανακοίνωσε ο Πρόεδρος
Η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι η Μουρτζούκου ευθύνεται και για τον θάνατο του Παναγιωτάκη-Θέλει ολοκληρωμένη ομολογία