Χειροπέδες στον 32χρονο καταζητούμενο για τη φονική πυρκαγιά σε μπαράκι

Χειροπέδες στον 32χρονο Σύρο καταζητούμενο για την φονική πυρκαγιά σε μπαράκι στη Λευκωσία, η οποία κόστισε τη ζωή σε μία γυναίκα, φόρεσε πριν από λίγη ώρα η Αστυνομία.
 
Μετά από σχετική μαρτυρία που έφθασε ενώπιον των Αρχών ότι μετά την πυρκαγιά και την έκρηξη που σημειώθηκε στο μπαράκι από διαρροή υγραερίου, γύρω στις 02:50, θεάθηκε να εγκαταλείπει το σημείο νεαρός, οι ανακριτές άρχισαν την αξιολόγηση στοιχείων, έπειτα από τα οποία οδηγήθηκαν στα ίχνη 32χρονου από τη Συρία.
 
Η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης του Imprachim Chalil και έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του.
 
Ο 32χρονος αφού συνελήφθη οδηγήθηκε στο τμήμα για ανάκριση, ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μεταξύ Λάνειας και Λιμνάτη-Στη μάχη εναέρια μέσα, ενήμεροι Χαρτσιώτης και Γ.Δ. του Υπ. Γεωργίας
Συνελήφθη γνωστός Έλληνας Τik Toker-Ποινικό παρελθόν με απόπειρα ανθρωποκτονίας, κλοπές και εκβιασμούς
ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός νεαρός σε δρόμο της επαρχίας Πάφου-Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα
Aνακοίνωσε δασμούς 30% σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Μεξικό από την 1η Αυγούστου ο Τραμπ
Τη βιαιότητα της σύγκρουσης κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό της 57χρονης-Υπέστη πλήρη διατομή σπονδυλικής στήλης
Διασταύρωσαν πυρά Πρόεδρος ΣΕΠΑΗΚ και Παπαναστασίου για το μέλλον της ΑΗΚ-«Η πολιτεία δεν φταίει για όλα»
Όλο το πόρισμα για την τραγωδία της Air India-Μυστήριο γιατί κόπηκε η ροή καυσίμου στους κινητήρες
Στις 9 Σεπτεμβρίου η υποβολή ενδιαφέροντος για τις βουλευτικές στο ΔΗΣΥ-Συζητήθηκε προγραμματισμός και στρατηγική
Καταζητούνται ο 32χρονος Ηλίας και η 29χρονη Θέκλα για διάρρηξη και κλοπή στη Λάρνακα (pics)
Χειροπέδες σε ανήλικο για τη ληστεία 52χρονου στις Φοινικούδες