Σύλληψη 37χρονου για υπόθεση εμπρησμού οχήματος στην Πάφο

Ένα 37χρονο από χωριό της Λεμεσού συνέλαβε η αστυνομία ως ύποπτο για υπόθεση εμπρησμού διπλοκάμπινου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Το διπλοκάμπινο όχημα που ανήκει σε 39χρονο από την Πάφο  ήταν σταθμευμένο κάτω από την κατοικία όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης του, στα όρια του δήμου Πάφου με την κοινότητα Μεσόγης.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και κατασβέστηκε από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη προτού σπεύσει στην περιοχή η πυροσβεστική.

Προκάλεσε, ωστόσο, εκτεταμένες ζημιές στο όχημα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστο πρόσωπο περίελουσε το όχημα με εύφλεκτη ύλη και έθεσε φωτιά. Περίοικοι ανέφεραν ότι είδαν το άτομο αυτό να απομακρύνεται τρέχοντας, και να επιβιβάζεται σε όχημα που το ανέμενε στην περιοχή.
 
Στη βάση μαρτυρίας που εξασφάλισε η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 37χρονου με τον οποίο ο ιδιοκτήτης του οχήματος φέρεται να είχε προστριβές το τελευταίο διάστημα.  

Δειτε Επισης

Aνακοίνωσε δασμούς 30% σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Μεξικό από την 1η Αυγούστου ο Τραμπ
Τη βιαιότητα της σύγκρουσης κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό της 57χρονης-Υπέστη πλήρη διατομή σπονδυλικής στήλης
Διασταύρωσαν πυρά Πρόεδρος ΣΕΠΑΗΚ και Παπαναστασίου για το μέλλον της ΑΗΚ-«Η πολιτεία δεν φταίει για όλα»
Όλο το πόρισμα για την τραγωδία της Air India-Μυστήριο γιατί κόπηκε η ροή καυσίμου στους κινητήρες
Στις 9 Σεπτεμβρίου η υποβολή ενδιαφέροντος για τις βουλευτικές στο ΔΗΣΥ-Συζητήθηκε προγραμματισμός και στρατηγική
Χειροπέδες σε ανήλικο για τη ληστεία 52χρονου στις Φοινικούδες
Ξεκάθαρος ο Παπαναστασίου-Η επέκταση της εμπορίας ρύπων δεν θα έχει άμεσες επιπτώσεις
Τσακώθηκε με άλλο οδηγό 37χρονος στη Λεμεσό-Τον μαχαίρωσαν πισώπλατα σε ανοιχτό χώρο
Χρειάζεται χρόνος για αξιοποίηση του κοιτάσματος «Πήγασος»-Αναμένεται επιβεβαιωτική γεώτρηση
Πάνω από 3.000 οι αιτήσεις Σύρων για επαναπατρισμό-Εφαρμόζει μέτρα για τα προβλήματα με μετανάστες το Υφυπουργείο