Σύλληψη 37χρονου για υπόθεση εμπρησμού οχήματος στην Πάφο

Ένα 37χρονο από χωριό της Λεμεσού συνέλαβε η αστυνομία ως ύποπτο για υπόθεση εμπρησμού διπλοκάμπινου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Το διπλοκάμπινο όχημα που ανήκει σε 39χρονο από την Πάφο  ήταν σταθμευμένο κάτω από την κατοικία όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης του, στα όρια του δήμου Πάφου με την κοινότητα Μεσόγης.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και κατασβέστηκε από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη προτού σπεύσει στην περιοχή η πυροσβεστική.

Προκάλεσε, ωστόσο, εκτεταμένες ζημιές στο όχημα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστο πρόσωπο περίελουσε το όχημα με εύφλεκτη ύλη και έθεσε φωτιά. Περίοικοι ανέφεραν ότι είδαν το άτομο αυτό να απομακρύνεται τρέχοντας, και να επιβιβάζεται σε όχημα που το ανέμενε στην περιοχή.
 
Στη βάση μαρτυρίας που εξασφάλισε η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 37χρονου με τον οποίο ο ιδιοκτήτης του οχήματος φέρεται να είχε προστριβές το τελευταίο διάστημα.  

Δειτε Επισης

Τριάντα εισηγήσεις σε οκτώ άξονες προς διαβούλευση από τον ΔΗΣΥ για καταπολέμηση της διαφθοράς
Ένταση και διακοπή της συνεδρίας για Αμπράμοβιτς-Βολές κατά Σαββίδη, «δεν μυρίζεται τα νύχια της» είπε εκπρόσωπος του
Νέα δεδομένα στην ΕΔΕΚ-Κατέθεσαν υποψηφιότητες για τη θέση αναπληρωτή προέδρου Σολομωνίδης και Χαννίδης
Καταδικάστηκε με πρόστιμο εταιρεία για σοβαρό τραυματισμό εργαζόμενου που καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Πώς απαντά η ανάδοχος εταιρεία για τη γέφυρα στην Καλαβασό-«Καμιά αλλοίωση στο ύψος»
Aναβλήθηκαν για τις επόμενες ώρες οι συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας με πρωτοβουλία Ερντογάν
Προκαλούν οι Τούρκοι μετά τον διορισμό Γιοχάνες Χαν-«Να παροτρύνει την Ε/κ να αποδεχτεί τις πραγματικότητες»
Ξεκινούν οι πρώτες συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας-Ουκρανίας μετά από τρία χρόνια-Ποιοι εκπροσωπούν την κάθε πλευρά
Μοίρασαν τις ευθύνες και δεν ανέλαβαν καμία οι Γενικοί Διευθυντές-Έντονες αντιδράσεις μελών της Ερευνητικής
Στους 29 οι τραυματίες από την ανατροπή σχολικού λεωφορείου στα κατεχόμενα