Πήρε τον Έμερσον με 12 εκατομμύρια η Μπαρτσελόνα

Στις 27 Απριλίου 2018 η Ατλέτικο Μινέιρο απέκτησε τον νεαρό Έμερσον από την Πόντε Πρέτα ένατι του ποσού του 1.200.000 ευρώ και αυτή η κίνηση αποδείχτηκε εξαιρετική, αφού σχεδόν έναν χρόνο μετά θα έχει πολλαπλάσιο κέρδος.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα το απόγευμα της Πέμπτης η Μπαρτσελόνα, ήρθε σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μινέιρο για τον 20χρονο Βραζιλιάνο μπακ, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 12.000.000 ευρώ για τους Καταλανούς και τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος μπακ, που συμμετέχει αυτή την περίοδο στο πρωτάθλημα Sudamericano Κ20 με την εθνική ομάδα της χώρας του, θα ενταχθεί στους "μπλαουγκράνα" από το καλοκαίρι και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν στην Μπέτις ως δανεικός.

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Πιέσεις για περαιτέρω επέκταση της άδειας μητρότητας για τις νέες μητέρες-Προβληματισμένοι οι εργοδότες
Στο τραπέζι η αύξηση ποινών για όσους καθαρίζουν με λάστιχο βεράντες, πεζοδρόμια και οχήματα-Στο Υπουργικό νομοσχέδιο
Τα μέτρα ΥΠΕΣ για μείωση καθυστερήσεων στην ετοιμασία εκθέσεων από ΚΦΙΚΒ-Αύξηση αιτήσεων κατά 40%
Κατακεραύνωσε αστυνομικό το Δικαστήριο-Σκιές για αντίποινα εναντίον πολιτών και παράνομες ενέργειες με αναφορά στον «νόμο των τυράννων»
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση του Τζόκερ
Εκατό χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στη Χάγη κατά του πολέμου στη Γάζα
Επί γης κόλαση η Γάζα-Εκατοντάδες άμαχοι νεκροί, χωρίς νερό και τρόφιμα οι κάτοικοι, νέα μεγάλη επίθεση από το Ισραήλ
Ιδιωτική ακρόαση με τον Πάπα είχε ο ΥΠΕΞ-Στο επίκεντρο ο ρόλος της Κύπρου μεταξύ πολιτισμών και θρησκειών
Ανοιχτός ο Νετανιάχου σε συμφωνία που θα περιελάμβανε το τέλος των επιχειρήσεων στη Γάζα-Τι όρο θέτει
Επανήλθε το ΑΚΕΛ και απαντά εκ νέου στον ΠτΔ-«Μικροπολιτική και συνεχής προεκλογική εκστρατεία για το 2028»