Φόνο εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία για την πυρκαγιά στο μπαράκι

Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης διερευνά τελικά η Αστυνομία για τη φωτιά και την έκρηξη που  ξέσπασε σε μπαράκι στη Λευκωσία και κόστισε τη ζωή σε μία γυναίκα που διέμενε στο διαμέρισμά της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας διερευνάται υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, ανθρωποκτονίας και εμπρησμού.

Για την υπόθεση καταζητείται 32χρονος Σύριος.

 

 

Η Αστυνομία καταζητεί τον IMPRACHIM CHALIL, 32 χρόνων από τη Συρία σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, φόνου εκ προμελέτης, ανθρωποκτονίας, διάρρηξης κτιρίου και εμπρησμού κτιρίου, αδικήματα που διαπράχθηκαν σήμερα 30 Ιανουαρίου, 2019. 

Ο CHALIL περιγράφεται ως ύψους 1,65μ. κανονικής σωματικής διάπλασης με μαύρα κοντά μαλλιά. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των πιο πάνω προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στα τηλ. 22-802222, 22-802231 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

 

Περισσότερα σε λίγο...

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μεταξύ Λάνειας και Λιμνάτη-Στη μάχη εναέρια μέσα
Συνελήφθη γνωστός Έλληνας Τik Toker-Ποινικό παρελθόν με απόπειρα ανθρωποκτονίας, κλοπές και εκβιασμούς
Ασύλληπτη τραγωδία... Τροχαίο πίσω από το νεκρό που εντοπίστηκε σε δρόμο της Πάφου-Έχασε τη ζωή του 15χρονος
Aνακοίνωσε δασμούς 30% σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Μεξικό από την 1η Αυγούστου ο Τραμπ
Τη βιαιότητα της σύγκρουσης κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό της 57χρονης-Υπέστη πλήρη διατομή σπονδυλικής στήλης
Διασταύρωσαν πυρά Πρόεδρος ΣΕΠΑΗΚ και Παπαναστασίου για το μέλλον της ΑΗΚ-«Η πολιτεία δεν φταίει για όλα»
Όλο το πόρισμα για την τραγωδία της Air India-Μυστήριο γιατί κόπηκε η ροή καυσίμου στους κινητήρες
Στις 9 Σεπτεμβρίου η υποβολή ενδιαφέροντος για τις βουλευτικές στο ΔΗΣΥ-Συζητήθηκε προγραμματισμός και στρατηγική
Καταζητούνται ο 32χρονος Ηλίας και η 29χρονη Θέκλα για διάρρηξη και κλοπή στη Λάρνακα (pics)
Χειροπέδες σε ανήλικο για τη ληστεία 52χρονου στις Φοινικούδες