Ανεξάρτητος κατέρχεται τελικά στις Ευρωεκλογές ο Λεβέντ

Την πρόθεση του να κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο τον Μάη εξέφρασε ο Τουρκοκύπριος δημοσιογράφος Σενέρ Λεβέντ.
 
Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή «Χαμπέρ Κίπρις», σε δηλώσεις του ο κ. Λεβέντ εξέφρασε την ελπίδα όπως στο ψηφοδέλτιο υπάρχουν εκτός από Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριοι αλλά και Μαρωνίτες υποψήφιοι.
 
Επεσήμανε ότι θα κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος και είπε ότι είναι ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε στήριξη της υποψηφιότητας του από οποιονδήποτε πολιτικό κόμμα.

Δειτε Επισης

Σ. Στεφάνου: Αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας η αντιφασιστική νίκη
Άλλα αντ' άλλων από Τατάρ για την καταδίκη στις Ουγγαρέζες για σφετερισμό-Κάνει λόγο για «υποκριτική πολιτική»
Ο σφετερισμός ελληνοκυπριακών περιουσιών στο επίκεντρο της συνάντησης Τασούλα και Ένωσης Προσφύγων
Κατηγορεί τον Τατάρ ότι δεν έκανε τίποτα και ισχυρίζεται πως η Ε/κ πλευρά πλησιάζει στη χαλαρή ομοσπονδία ο Ερχιουρμάν
Δίνει διευκρινίσεις για το καθεστώς των μελών η ΕΔΕΚ-Δέχεται αιτήματα η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων
Αντικρούει τους ισχυρισμούς εκπροσώπου της Τουρκίας για δύο κράτη ο Χατζηράφτης-«Κυριαρχία KΔ σε όλο το νησί»
Πρόταση νόμου για πιστωτικές συμβάσεις και προστασία των οφειλετών κατέθεσε η Ατταλίδου
Ν. Χριστοδουλίδης: Προετοιμαζόμαστε εντατικά για μια φιλόδοξη Προεδρία τους Συμβουλίου της ΕΕ
Το «ΘΑλΕΙΑ2021-2027» θα αυξήσει το ΑΕΠ κατά 6% μέχρι το 2029
Ενοχλήθηκε και με τον Τασούλα ο Τατάρ-Κάνει λόγο για απόκρυψη της πραγματικότητας