Συνελήφθη για ναρκωτικά αλλά...έκρυβε και κλεμμένη μοτοσικλέτα στην οικία του στη Λάρνακα

Υπόθεση διάρρηξης αποθήκης και κλοπής μοτοσικλέτας αντίκας, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λεμεσού, εναντίον 35χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 22 Ιανουαρίου, 2019, όταν κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε το πρωί της ίδιας μέρας στην οικία του, στην επαρχία Λάρνακας, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν 190 πλήρη στρατιωτικά φυσίγγια, ένα κυνηγετικό πυροβόλο όπλο τύπου φλομπέρ με σιγαστήρα, ένα μοτοποδήλατο, το όποιο φαίνεται να είναι κλοπιμαίο, μια μοτοσικλέτα αντίκα και άλλα αντικείμενα, όπως και ναρκωτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Βρέθηκαν και σκληρά ναρκωτικά στην οικία 35χρονου στην Λάρνακα

Ο 35χρονος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για το πώς βρέθηκαν στην κατοχή του όλα τα πιο πάνω, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, ενώ την επόμενη μέρα, 23 Ιανουαρίου, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής του, για χρονική περίοδο οκτώ ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι η πιο πάνω μοτοσικλέτα αντίκα, είχε κλαπεί μετά από διάρρηξη αποθήκης εξοχικής κατοικίας στην επαρχία Λεμεσού, τον περασμένο Αύγουστο, 2018.

Η διάρρηξη της αποθήκης και η κλοπή της μοτοσικλέτας διερευνώνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Αγρού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νεαρός έκανε τη διάρρηξη επάγγελμα-Έκλεψε από όπλα μέχρι και εργαλεία σε δύο επαρχίες

Δειτε Επισης

Έκαψε 1,5 εκτάριο γης η φωτιά στην Κορφή-Απεσιά
Έφοδος Αστυνομίας σε οικία 59χρονου-Εντόπισε 448 κουτιά με αδασμολόγητα τσιγάρα και 47,000 τουρκικές λίρες
Όχημα προσέκρουσε σε ακινητοποιημένο αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα
Άφησε ελεύθερο ανήλικο που κρατείτο για εμπρησμό το Εφετείο-«Δεν περιλαμβάνεται κίνδυνος φυγοδικίας»
ΒΙΝΤΕΟ: Νέα πυρκαγιά στη Λεμεσό-Στη μάχη και δύο πτητικά μέσα
Τελεσίδικη η απόφαση της ακύρωσης των τηλεπικοινωνιακών Σήφη-Δεν πάει Ολομέλεια, αναγκάστηκε και απέσυρε η Εισαγγελία
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στη σήραγγα της Πάφου-Άρχισε διερεύνηση των αιτιών
Όχημα «πέτασε» από τον αυτοκινητόδρομο στη Λεμεσό και έπεσε σε άλλο δρόμο που περνά από κάτω
BINTEO: Στη μάχη και τέσσερα εναέρια μέσα για τη φωτιά κοντά στη σήραγγα στον αυτοκινητόδρομο
Συνεχίζεται στις 2 Ιουλίου η δίκη για την υπόθεση πολιτογραφήσεων με τελευταίο μάρτυρα τον ανακριτή