Μολότοφ στο σπίτι της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ μετά το «Ναι» στη Συμφωνία των Πρεσπών

Πορεία 600 και πλέον διαδηλωτών ξεκίνησε πορεία από την κεντρική πλατεία της πόλης και κατευθύνθηκε προς το σπίτι Μπέτυς Σκούφα για να διαμαρτυρηθεί για την σημερινή ψήφιση του νομοσχεδίου και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.
 
Εκεί τους περίμενε ισχυρότατη αστυνομική δύναμη. Μέλη της πορείας πέταξαν προς τους αστυνομικούς βόμβες μολότοφ και αυτοί απάντησαν με χρήση χημικών και δακρυγόνων.
 
Η ατμόσφαιρα στο σημείο και στη γύρω περιοχή είναι αποπνικτική λόγω των χημικών, ενώ κάποια δακρυγόνα πέσανε και μέσα στις αυλές των σπιτιών.

Δειτε Επισης

Πολιτική αντιπαράθεση μετά τα νέα πορίσματα για τα Τέμπη-Στο στόχαστρο της Κυβέρνησης το ΠΑΣΟΚ
Κατακρεούργησε τη μητέρα του γιατί του είπε πως δεν εργάζεται ο 21χρονος-Έβγαλε βόλτα τα σκυλιά μετά τη δολοφονία
Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ελλάδα-Αισθητός και στην Κύπρο, προειδοποίηση για τσουνάμι
Τέλος στις θεωρίες για το ξυλόλιο στα Τέμπη-Εκρήγνυνται τα έλαια σιλικόνης, δεν κάηκε η «ύποπτη» ηλεκτρομηχανή
Σοκάρει ο 21χρονος μητροκτόνος-«Με έλεγε τεμπέλη, πήρα ένα κουζινομάχαιρο και την κάρφωσα πολλές φορές»
Πάνω από 25 φορές μαχαίρωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Βρέθηκε σε κάδο το μαχαίρι
Στον θώρακα και την κοιλιά μαχαίρωσε ο 21χρονος τη μητέρα του-Καθάρισε το σπίτι μετά το έγκλημα
Παραδόθηκε στον ανακριτή το πόρισμα Καρώνη για τα Τέμπη-«Στα έλαια των μηχανών αποδίδει την πυρόσφαιρα»
Με τρεις μαχαιριές δολοφόνησε τη μητέρα του ο 21χρονος στη Λάρισα-«Με μισούσε γι' αυτό τη σκότωσα»
Μετά από καβγά σκότωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Έψαχνε για ώρες πώς να ξεφορτωθεί το πτώμα