Τούρκος κομμάτιασε την κόρη του με μαχαίρι επειδή τον... προσέβαλλε

Σοκ έχει προκαλέσει στην τουρκική κοινή γνώμη η άγρια δολοφονία μιας χορεύτριας της κοιλιάς από τον ίδιο της τον πατέρα, μετά από άγριο καυγά.
 
Η αστυνομία συνέλαβε τον σουβλατζή Χασάν Ουσλού, μετά την ανακάλυψη της τεμαχισμένης σορού της κόρης του και του απήγγειλε κατηγορίες για τον φόνο της 32χρονης Ντιντέμ. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Ουσλού στραγγάλισε την κόρη του και απέκοψε τα άκρα της με ένα μεγάλο μαχαίρι που χρησιμοποιούσε στη δουλειά του για να κόβει ντονέρ.
 
Το άγριο έγκλημα στην επαρχία Αδριανούπολης αποκαλύφθηκε, όταν ένας περαστικός που μάζευε κουκουνάρια σε δάσος της περιοχής, εντόπισε τυλιγμένο σε εφημερίδα ένα βραχίονα του θύματος. Με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων αστυνομικοί «χτένισαν» το δάσος και βρήκαν κι άλλα μέλη της σορού, που είχαν κοπεί με χειρουργική ακρίβεια. Αυτό ήταν και το στοιχείο που οδήγησε την αστυνομία στο να εστιάσει την προσοχή της για τον εντοπισμό του δολοφόνου στον πατέρα του θύματος. Μετά από έρευνα στο σπίτι του τον συνέλαβαν, όπως και την γυναίκα του, Σατί και τη νεότερη κόρη τους Οζλέμ, η οποία αργότερα αφέθηκε ελεύθερη.
 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα τουρκικών εφημερίδων ο παιδοκτόνος φέρεται να ομολόγησε στην ανάκριση ότι δολοφόνησε την κόρη του μετά από καυγά στις 14 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια την τεμάχισε κι έκρυψε αρχικά τα μέλη της σ’ έναν καταψύκτη. Αργότερα πήγε και τα έθαψε σε διάφορα σημεία στο δάσος, κάποια από τα οποία υπέδειξε στην αστυνομία. Στη διάρκεια της ανάκρισης ο δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι η κόρη του έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα κι ότι προσέβαλε τον ίδιο και τη γυναίκα του, τη μέρα που τη στραγγάλισε..

Δειτε Επισης

Ουκρανικά drones έπληξαν εργοστάσιο αεροσκαφών και μονάδα παραγωγής πυραύλων στη Ρωσία
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ξεκινά απολύσεις περισσότερων από 1.350 εργαζομένων
Το PKK ζητά την αποφυλάκιση του Οτσαλάν και εγγυήσεις ασφαλείας για την επιστροφή των μαχητών του στην Τουρκία
Ξεκινά η δίκη του οδοντιάτρου που δηλητηρίασε τη σύζυγό του-Έψαχνε «πώς φτιάχνεις δηλητήριο» στο διαδίκτυο
Διεθνής επιχείρηση κατά της σωματεμπορίας-Μικρά παιδιά μεταξύ των 1194 θυμάτων
Ζωντανή τουρίστρια που αγνοείτο επί 12 ημέρες σε απομακρυσμένη περιοχή στην Αυστραλία-«Τα κατάφερε υπό αδιανόητες συνθήκες»
Τραγικό παιγνίδι για δεκαεπτάχρονο στην Ιταλία-Καταπλακώθηκε από το τούνελ που έσκαψε στην άμμο
Πατέρας στο Πακιστάν σκότωσε τη 16χρονη κόρη του επειδή αρνούνταν να κλείσει τον λογαριασμό της στο TikTok
Λαβρόφ και Ρούμπιο συζήτησαν για την Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή στην σύνοδο της ASEAN στη Μαλαισία
Τραμπ: Θα προσφέρουμε στρατιωτικό εξοπλισμό στο Κίεβο μέσω του ΝΑΤΟ, έρχεται σημαντική ανακοίνωση για Ρωσία