Συννεφιασμένος αλλά ανά διαστήματα ηλιόλουστος ο καιρός

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από την Πέµπτη αναµένεται ασθενής χαµηλή πίεση και κατά διαστήµατα σκόνη στην ατµόσφαιρα.

Σήµερα, διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται παροδικά µε αυξηµένη συννεφιά ενώ αργότερα αναµένονται σε κάποιες περιοχές µεµονωµένες, κυρίως ελαφρές, βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το απόγευµα, στα δυτικά, νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και τοπικά, κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και στα ορεινά, αναµένεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά στα ανατολικά παράλια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά αλλά τοπικά και στα ηµιορεινά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και κυρίως µετά το µεσηµέρι αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται να σηµειωθεί χιονόπτωση. Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται κατά διαστήµατα µεµονωµένες βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται να πέσει χιόνι. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Πέµπτη και µικρή πτώση την Παρασκευή, για να παραµείνει ωστόσο λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατικές τιµές.

Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 56 εκατοστά στην Πλατεία Τροόδους.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 10,2 εκατ. ευρώ
Εκατοντάδες πολίτες σε διαμαρτυρία έξω από τη Νομική-Κατηγόρησε τον Αγγελίδη για αλαζονεία και ζήτησε παραίτηση η ΠΟΓΟ
Δεν μπορεί να αξιοποιηθεί το νερό της λίμνης Μεμί για άρδευση-«Δεν μπορούν να δοθούν άλλες ποσότητες»
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή
ΤΟΜ: Εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά οι διαθέσιμες χορηγίες για ηλεκτροκίνηση
Εντός των ημερών το πόρισμα της πειθαρχικής εναντίον του Εκτελεστικού Διευθυντή Λάρνακας-Αμμοχώστου
Ανησυχία βουλευτών για τις συνθήκες διαβίωσης σε δομές φροντίδας
Ενίσχυση συνεργασίας Κύπρου-Ισραήλ σε θέματα μεταφορών συζήτησαν Βαφεάδης με Ρέγκεβ
Ανέγερση νέων σχολείων και κλιματιστικά, οι στόχοι της Σχολικής Εφορείας Λάρνακας
Υποβλήθηκαν 2.841 αιτήσεις στο πλαίσιο του σχεδίου Πολεοδομικής Αμνηστίας