Θρίλερ στη Ρόδο-Το τηλεφώνημα της Τοπαλούδη στον πατέρα του ενός δολοφόνου της πριν ένα χρόνο

Μία συνταρακτική αποκάλυψη γεννά νέα ερωτηματικά για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. 

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Star, πρόκειται για μία τηλεφωνική κλήση πριν από ένα χρόνο, τον Ιανουάριο του 2018, που έγινε από την φοιτήτρια, στο κινητό τηλέφωνο του πατέρα του 21χρονου Ροδίτη, λίγες μέρες πριν η Ελένη απενεργοποιήσει το συγκεκριμένο κινητό.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι για το περιεχόμενο της συνομιλίας, καθώς και γιατί δεν το ανέφερε ο πατέρας του Ροδίτη στο στάδιο της προανάκρισης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του σταθμού , η Ελένη είχε στην κατοχή της τέσσερα κινητά εκ των οποίων έχουν βρεθεί τα τρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, από τα λάπτοπ που κατασχέθηκαν στα σπίτια της Ελένης και του 21χρονου Ροδίτη και από την εξέταση των μηνυμάτων στο messenger, δεν βρέθηκαν μεταξύ τους ανταλλαγές μηνυμάτων.

Η μητέρα του 21χρονου μιλώντας τηλεφωνικά στον τηλεοπτικό σταθμό είπε πως η κατάσταση είναι δύσκολη για την οικογένεια της, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις νέες αποκαλύψεις για τον 19χρονο κατηγορούμενο. 

"Προσπαθούμε να βρούμε τις ισορροπίες μας. Παλεύουμε να σταθούμε στα πόδια μας. Πρέπει να είσαι αναίσθητος για να είσαι καλά. Κατανοώ τον πόνο κάθε οικογένειας" είπε.
 
Πηγή:Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Δολοφόνησαν live υποψήφια δήμαρχο κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στο Μεξικό
Ο Λαβρόφ επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας στις συνομιλίες με την Ουκρανία στην Κωνσταντινούπολη
Σοκάρει ο 21χρονος μητροκτόνος-«Με έλεγε τεμπέλη, πήρα ένα κουζινομάχαιρο και την κάρφωσα πολλές φορές»
Προκαλεί και πάλι ο Τατάρ για τις συλλήψεις σφετεριστών-«Είδαν την επιτυχία μας και θέλησαν να χαλάσουν το παιχνίδι»
Δεύτερη απάτη με ψευδή εταιρεία κρυπτονομισμάτων-Στέλνουν μηνύματα σε ανυποψίαστους πολίτες
Επιτήδειοι τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες και τους λένε ότι κέρδισαν χρηματικό ποσό
Στην Γερμανία τον έψαχναν στην Κύπρο τον εντόπισαν-Καταζητείτο 33χρονος από τον Αύγουστο του 2021
Εντοπίστηκε πιστόλι και αριθμός φυσιγγίων σε τάφο στη Λεμεσό-Διερευνάται σύνδεση με εγκληματική ενέργεια
Οι φωτογραφίες με τους επενδυτές από το κινητό Τζιοβάννη και η πολιτογράφηση Γκορνόφσκι στην δίκη Al Jazeera
Εν πλω οι κινητές μονάδες αφαλάτωσης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-«Στόχος να μην υπάρξουν αποκοπές νερού»