Προκρίθηκε με Γιάννου στα πέναλτι η Αυστραλία!

Την πρόκριση στους 8 του Asian Cup πήρε η Αυστραλία του Απόστολου Γιάννου που κέρδισε το Ουζμπεκιστάν στη διαδικασία των πέναλτι με 4-2, αφού η κανονική διάρκεια έληξε 0-0. 
 
Ο επιθετικός της ΑΕΚ πέρασε στον αγώνα στο 75' της αναμέτρησης αντικαθιστώντας τον Μακλάρεν. Στο 92' έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα του, αφού την κεφαλιά του από κοντινή απόσταση σταμάτησε ο Νεστέροφ. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση αφού δεν κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους στα 93' της κανονικής διάρκειας. 
 
Η παράταση ωστόσο δεν είχε γκολ και η αναμέτρηση κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, με τον Γιάννου να πετυχαίνει το 3ο γκολ της ομάδας του που τελικά κέρδισε στο τέλος με 4-2. 

Δειτε Επισης

Νέα κίτρινη προειδοποίηση-Σταθερά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος
Πεπεισμένος ο Τραμπ για το Φορντό-«Δεν γνώριζαν οι Ιρανοί, απομάκρυναν μόνο τους εαυτούς τους όχι το ουράνιο»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά στο δημοτικό Λυκαβητού στη Λευκωσία-Επηρεάστηκαν δύο αίθουσες
Η εβδομάδα που πέρασε ανήκει στον Ντόναλντ Τραμπ-Το σερί των επιτυχιών και οι προκλήσεις
Τουλάχιστον 23 νεκροί και δεκάδες Παλαιστίνιοι από ισραηλινά πυρά στη Γάζα
Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη-Νεκροί πατέρας και 13χρονος γιος μετά από τροχαίο
The Times: Οι Ισραηλινοί είχαν διεισδύσει στο Ιράν τουλάχιστον από το 2010 και χαρτογραφούσαν τα πυρηνικά
Φωτιά μετά από χρήση σμυριλίου στην Κακοπετριά-Καταγγέλλει τους εμπλεκομένους το Τμήμα Δασών
Συνολικά 53 Κύπριοι έφυγαν από Ιράν και Ισραήλ-Πάνω από 3000 ταξιδιώτες στην Κύπρο λόγω εκτροπής
Πατέρας ξυλοκόπησε με βέργα τα παιδιά του στην Αχαΐα-Συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας