Ορόσημο η 21η Ιανουαρίου για ΓΕΣΥ-Αρχίζει η εγγραφή των προσωπικών ιατρών

Στην έκδοση της ανακοίνωσης σε σχέση με το άνοιγμα του καταλόγου για εγγραφή των προσωπικών ιατρών στο Γενικό Σύστημα Υγείας προχώρησε σήμερα ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας(ΟΑΥ).
 
Ως ημερομηνία έναρξης της υποβολής αίτησης εγγραφής από ιατρούς που θα επιλέξουν να γίνουν προσωπικοί ιατροί στο Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ) έχει οριστεί η 21η Ιανουαρίου 2019.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στον αστερισμό της αυτονόμησης τα κρατικά νοσηλευτήρια-Τι δηλώνει ο Κ. Ιωάννου
 
Ο ΟΑΥ προγραμματίσει τη διοργάνωση σεμιναρίων κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουάριου 2019, όπου θα επεξηγηθεί η διαδικασία υποβολής αίτησης εγγραφής.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας
 
«Ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) ανακοινώνει ότι η ημερομηνία έναρξης της υποβολής αίτησης εγγραφής από ιατρούς που θα επιλέξουν να γίνουν προσωπικοί ιατροί στο Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ) έχει οριστεί η 21η Ιανουαρίου 2019.
 
Οι ενδιαφερόμενοι ιατροί θα πρέπει να προχωρήσουν σε αίτηση εγγραφής ως προσωπικοί ιατροί ανεξάρτητα με τον αν θα  συμβληθούν με τον Οργανισμό ως φυσικά πρόσωπα ή αν θα παρέχουν υπηρεσίες φροντίδας υγείας εκ μέρους νομικών προσώπων ιδιωτικού ή δημοσίου δίκαιου.
 
Η αίτηση για εγγραφή θα υποβάλλεται μέσω της πύλης παροχέων στην οποία οι ιατροί θα έχουν πρόσβαση από την ιστοσελίδα του ΟΑΥ (www.gesy.org.cy).
 
Ο Οργανισμός έχει προγραμματίσει τη διοργάνωση σεμιναρίων κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουάριου 2019, όπου θα επεξηγηθεί η διαδικασία υποβολής αίτησης εγγραφής.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται είτε στην ιστοσελίδα του ΟΑΥ ή στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του ΓεΣΥ στο τηλέφωνο 17000 (δωρεάν κλήση) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@gesy.org.cy.»

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Αυξημένη κίνηση στις υπεραγορές το Πάσχα, αλλά όχι σε άλλα καταστήματα λιανικής
Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στη δημοσιογράφο Γεωργία Ψαριά
Νέες προκλήσεις από «υπεξ», τα ρίχνει στους Ε/κ για τη συμφόρηση στο οδόφραγμα Αγίου Δομέτιου
Σ. Κυριακίδου: Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο πρέπει να σπάσει η προκατάληψη για τα οροθετικά άτομα
Παρέμβαση υπ. Οικονομικών για καταβολή συντάξεων ζητούν έξι πρώην στελέχη του ΡΙΚ
Καταγράφονται ζημιές από την χαλαζόπτωση στην Πιτσιλιά-«Θα δοθεί αποζημίωση αν χρειάζεται»
ΠΑΣΥΞΕ: Χαμηλότερες του περσινού καλοκαιριού οι πληρότητες όμως αυτό μπορεί να ανατραπεί
Αυξημένη ροή ασθενών στα ΤΑΕΠ τις γιορτές του Πάσχα
Νέες κενές θέσεις στη Δημόσια Υπηρεσία