Απίστευτη εξέλιξη… Βρέθηκε θαμμένη κοντά στο σπίτι της η 29χρονη που αγνοείτο στην Κέρκυρα

Δολοφονημένη βρέθηκε, η 29χρονη κοπέλα από την Κέρκυρα που αγνοούνταν τα τελευταία δύο 24ωρα και η εξαφάνισή της δηλώθηκε σήμερα το πρωί από φιλικό της πρόσωπο στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η σορός της άτυχης κοπέλας φέρεται πως βρέθηκε θαμμένη κοντά στο σπίτι της, στην περιοχή της Αλεπούς Κέρκυρας.
 
Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης 29χρονης φέρεται πως είναι ο πατέρας της που αυτή τη στιγμή κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το θύμα φέρεται να δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο, που επέφεραν το θάνατο της.
 
Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη καθώς συνεχίζονται οι προανακριτικές διαδικασίες.
 
Η σορός της άτυχης κοπέλας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας προκειμένου να διεξαχθεί η ιατροδικαστική εξέταση.
 
Η 29χρονη φέρεται να δολοφονήθηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ενώ οι αστυνομικές έρευνες εντοπισμού της ξεκίνησαν σήμερα μετά την ενημέρωση για την εξαφάνισή της από το φίλο της, όταν η 29χρονη, που εργαζόταν σε κερκυραϊκή επιχείρηση δεν εμφανίστηκε το πρωί στην εργασία της.
 
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

BINTEΟ: Στην Ιαπωνία περιμένουν να χτυπήσει το τσουνάμι-Οι κάτοικοι στην Χοκάιντο ανέβηκαν στις στέγες κτηρίων
LIVE ΒΙΝΤΕΟ: Στη Χαβάη και την Αλάσκα τα πρώτα κύματα τσουνάμι μετά τον σεισμό μαμούθ» 8,8 Ρίχτερ στη Ρωσία
Χειροπέδες σε 19χρονη για ζημιές σε τζάμια λεωφορείου στη Λάρνακα, καταζητείται 15χρονη
Ετοιμότητα εκφράζει η Κύπρος για επανενεργοποίηση της θαλάσσιας ανθρωπιστικής διόδου προς τη Γάζα
ΒΙΝΤΕΟ: Ισχυρός σεισμός 8,7 Ρίχτερ στη Ρωσία-Προειδοποιήσεις για τσουνάμι σε όλο τον βόρειο Ειρηνικό
Υπουργοί Εξωτερικών 15 χωρών καλούν σε αναγνώριση της Παλαιστίνης και απαιτούν εκεχειρία
Ενώπιον Υπουργικού οι προτάσεις για αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους-Καταθέτει δύο σχέδια η υπουργός Γεωργίας
Τρίχρονο παιδάκι έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο-Υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση
Η απουσία κρατικής αποτελεσματικότητας, το μοτίβο και οι πιέσεις στον Πρόεδρο από πολλαπλές κατευθύνσεις
Ο ειδικός που εκπόνησε τη μελέτη για τις πυρκαγιές στον REPORTER-«Αν δεν έχεις καλή οργάνωση, δεν φτάνουν οι μηχανισμοί καταστολής»