Στη Βουλή των Ελλήνων η Συμφωνία των Πρεσπών

Κατατέθηκε στην Βουλή των Ελλήνων το Σάββατο το μεσημέρι το σχέδιο νόμου για την Συμφωνία των Πρεσπών ώστε να περάσει το επόμενο διάστημα από τις αρμόδιες επιτροπές του Κοινοβουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή  ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης ανέφερε σε δημοσιογράφους πως μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα έχει ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών.

Αυτή η εξέλιξη χαροποίησε την πλευρά των Σκοπίων, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος των οποίων δήλωσε χαρούμενος που η Συμφωνία θα κυρωθεί άμεσα και έτσι η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα υποδεχθεί στο ΝΑΤΟ την «Βόρεια Μακεδονία».

Η Συμφωνία κατατέθηκε στην Βουλή μόλις μία ημέρα πριν από το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, στο οποίο αναμένονται εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες να διαδηλώσουν την αντίδραση τους στην Συμφωνία.

Οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες στην αρμόδια επιτροπή αναμένεται να ξεκινήσουν την Δευτέρα ενώ η συμφωνία των Πρεσπών, θα ψηφιστεί έως τα τέλη της εβδομάδας, ενδεχομένως λένε κάποιες «πηγές» ακόμη και την Τετάρτη ή την Πέμπτη.

Πάντως, από χθες, κυβερνητικά στελέχη τόνιζαν ότι κατά τη διαδικασία στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές και στην Ολομέλεια, «θα υπάρξει άπλετος χρόνος ώστε όλοι να έχουμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε».

ΠΗΓΗ: eleftherostypos.gr

Δειτε Επισης

Τέλος στις θεωρίες για το ξυλόλιο στα Τέμπη-Εκρήγνυνται τα έλαια σιλικόνης, δεν κάηκε η «ύποπτη» ηλεκτρομηχανή
Σοκάρει ο 21χρονος μητροκτόνος-«Με έλεγε τεμπέλη, πήρα ένα κουζινομάχαιρο και την κάρφωσα πολλές φορές»
Πάνω από 25 φορές μαχαίρωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Βρέθηκε σε κάδο το μαχαίρι
Στον θώρακα και την κοιλιά μαχαίρωσε ο 21χρονος τη μητέρα του-Καθάρισε το σπίτι μετά το έγκλημα
Παραδόθηκε στον ανακριτή το πόρισμα Καρώνη για τα Τέμπη-«Στα έλαια των μηχανών αποδίδει την πυρόσφαιρα»
Με τρεις μαχαιριές δολοφόνησε τη μητέρα του ο 21χρονος στη Λάρισα-«Με μισούσε γι' αυτό τη σκότωσα»
Μετά από καβγά σκότωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Έψαχνε για ώρες πώς να ξεφορτωθεί το πτώμα
Σκότωσε τη μητέρα του και προσπάθησε να κρύψει το πτώμα με τη βοήθεια του ξαδέλφου του ο 21χρονος
Οικογενειακή τραγωδία στη Λάρισα-Εικοσιενάχρονος σκότωσε τη μητέρα του (pics)
Σπάει τη σιωπή της η οικιακή βοηθός για τον χαμό της οικογένειας στο Ελληνικό-«Χωρίς να φταίω, με βγάζουν δολοφόνο»