«Είμαι πάντα έτοιμος για ν' αποκρούσω...»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο Απόλλων-Ερμή ήταν ο Μπρούνο Βάλε. Όχι μόνο ση φάση του πέναλτι αλλά καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
 
Ο 36χρονος τερματοφύλακας σταμάτησε πολλές από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Ερμή και κράτησε ανέπαφη την εστία του και με τη βοήθεια του ο Απόλλωνας έφτασε σε μια πολύ σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα.
 
Αναλυτικά: Ήταν πολύ σημαντικό ότι προηγήθηκε ο Απόλλωνας πολύ νωρίς στο σκορ.. Μπορέσαμε κι ελέγξαμε τον αγώνα και στο τέλος φτάσαμε σε μια πολύ σημαντική νίκη. Ελέγξαμε το ρυθμό στο Β' ημίχρονο, σε κάποια στιγμή υπήρξε και χαλάρωση όμως το σημαντικό για μας είναι μόνο η νίκη και οι τρεις βαθμοί.
 
Για το πολύ μακρινό σουτ από τον Μαρτίνιουκ αλλά και για το πέναλτι: Ήταν ένα εξαιρετικό σουτ από μακρινή απόσταση αλλά είμαι πάντα έτοιμος για να αποκρούσω.
 
 
 

Δειτε Επισης

Νέα κίτρινη προειδοποίηση-Σταθερά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος
Πεπεισμένος ο Τραμπ για το Φορντό-«Δεν γνώριζαν οι Ιρανοί, απομάκρυναν μόνο τους εαυτούς τους όχι το ουράνιο»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά στο δημοτικό Λυκαβητού στη Λευκωσία-Επηρεάστηκαν δύο αίθουσες
Η εβδομάδα που πέρασε ανήκει στον Ντόναλντ Τραμπ-Το σερί των επιτυχιών και οι προκλήσεις
Τουλάχιστον 23 νεκροί και δεκάδες Παλαιστίνιοι από ισραηλινά πυρά στη Γάζα
Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη-Νεκροί πατέρας και 13χρονος γιος μετά από τροχαίο
The Times: Οι Ισραηλινοί είχαν διεισδύσει στο Ιράν τουλάχιστον από το 2010 και χαρτογραφούσαν τα πυρηνικά
Φωτιά μετά από χρήση σμυριλίου στην Κακοπετριά-Καταγγέλλει τους εμπλεκομένους το Τμήμα Δασών
Συνολικά 53 Κύπριοι έφυγαν από Ιράν και Ισραήλ-Πάνω από 3000 ταξιδιώτες στην Κύπρο λόγω εκτροπής
Πατέρας ξυλοκόπησε με βέργα τα παιδιά του στην Αχαΐα-Συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας