Στη φυλακή για ένα χρόνο το ζευγάρι που έκλεψε κοσμηματοπωλείο στην Πάφο

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον ζεύγους Ευρωπαίων πολιτών για υπόθεση κλοπής κοσμηματοπωλείου στο εμπορικό κέντρο της Πάφου. Οι δύο ηλικίας 37 χρόνων ο άντρας και 32 ετών η γυναίκα παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου Πάφου προκειμένου να τους ανακοινωθεί η ποινή τους για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής, που διαπράχθηκαν στις 9 Οκτωβρίου, 2018 στην Πάφο.

Σύμφωνα με την  Αστυνομία και το ιστορικό της υπόθεσης το ζεύγος συνελήφθη στην Πόλη Χρυσοχούς.

Αυτοί απέσπασαν από κοσμηματοπωλείο στην Πάφο πενήντα δακτυλίδια αξίας περίπου 20 χιλιάδων ευρώ προσποιούμενοι τους πελάτες.
Συγκεκριμένα, ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μακαρίου στο εμπορικό κέντρο της Πάφου κατήγγειλε ότι την  ώρα που ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από το κατάστημά του το μεσημέρι , εισήλθαν στο μαγαζί ένας άντρας και μια γυναίκα που μιλούσαν Αγγλικά.

Σε κάποια στιγμή η γυναίκα του απέσπασε την προσοχή ζητώντας του πληροφορίες για διάφορα κοσμήματα.

Όταν σε κάποια στιγμή ο παραπονούμενος έστρεψε την πλάτη για να εξυπηρετήσει την γυναίκα, ο άντρας που την συνόδευε φέρεται να άρπαξε μια πλαστική κοσμηματοθήκη η οποία περιείχε 50 δαχτυλίδια .Ακολούθως τοποθέτησε την κοσμηματοθήκη πίσω στην πλάτη του και μέσα από την φανέλα του και τελικά εξήλθε του καταστήματος.

Τις εικόνες κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει το κοσμηματοπωλείο. Ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε την κλοπή αργά το απόγευμα  και άμεσα κάλεσε την Αστυνομία.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.
Η Αστυνομία εξ αρχής έδωσε στην δημοσιότητα τόσο τις εικόνες που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του κοσμηματοπωλείου όσο και την περιγραφή τους.

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο ΠΔΣ για τα περί εγγραφών εταιρειών στο Ντουμπάι από δικηγόρους-«Εκθέτουν τη Δημοκρατία»
Χειροπέδες σε 20χρονο που προέβαινε σε άσεμνες πράξεις έξω από πανεπιστήμιο στη Λευκωσία
Πώς τοποθετείται ο ΠΔΣ για την έκθεση Ελεγκτικής-«Επείγουσα ανάγκη η σύσταση Ανεξάρτητης Υπηρεσίας Δικαστηρίων»
Μη παραδοχή απάντησαν σε όλες τις κατηγορίες Νεκτάριος και Πορφύριος
Παραδόθηκε στις φλόγες όχημα 27χρονου
Ντρίμπλαραν τα μέτρα της Αστυνομίας στον Πριέτο οι εμπρηστές, δεν στάθηκαν εμπόδιο στους δράστες οι περιπολίες
Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτωσης καγκουρό έδωσε η νεκροτομή-Πιθανόν να μεγαλώσει ο κύκλος των εμπλεκόμενων
Ανεξάρτητους ποινικούς κατήγορους ζητά από Εισαγγελέα η οικογένεια του Θανάση-Δείχνει τις νέες μαρτυρίες και τα ποινικά Σταυριανού
Δεύτερη απάτη με ψευδή εταιρεία κρυπτονομισμάτων-Στέλνουν μηνύματα σε ανυποψίαστους πολίτες
Επιτήδειοι τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες και τους λένε ότι κέρδισαν χρηματικό ποσό