Άλλαξε ομάδα, αλλά όχι έδρα και χρώματα!

Το δεύτερο απόκτημά του από το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας. Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος β' κατηγορίας ενέταξε στο δυναμικό του τον Ανδρέα Παχίπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΧΙΠΠΗ. Ο 24χρονος Κύπριος άσος υπέγραψε συμβόλαιο χρονικής διάρκειας 1,5 έτους έως το καλοκαίρι του 2020.

Ο Ανδρέας Παχίππης είναι γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου 1994 και αγωνίζεται ως κεντρικός και αμυντικός μέσος.
Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της ΜΠΛΑΚΜΠΟΥΛ Αγγλίας, όπου έκανε και τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Ακολούθησαν διάφορες ομάδες στο εξωτερικό μέχρι τα 21 του χρόνια εως ότου αποφάσισε τον επαναπατρισμό του, όπου και εντάχθηκε στην ομάδα του Άρη Λεμεσού μετρώντας αρκετές συμμετοχές σε 1η και 2η Κατηγορία για περίπου 3 χρόνια και το καλοκαίρι του 2018. Το προηγούμενο μισό μέχρι και πριν λίγες μέρες τον βρίσκει να αγωνίζεται με τα χρώματα της Δόξας Κατοκοπιάς όπου και έμεινε ελεύθερος υπογράφοντας με την ομάδα μας.

Ανδρέα Παχίππη, καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. Γερός και δυνατός και κάθε επιτυχία με την Μαυροπράσινη φανέλα.

Δειτε Επισης

ΓΔ ΔΟΑΕ: «Το Ιράν θα μπορούσε να ξαναρχίσει να εμπλουτίζει ουράνιο εντός μηνών»
Εθελόντρια πυροσβέστης παρασύρθηκε από όχημα την ώρα κατάσβεσης φωτιάς στην Ελλάδα
Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για συμφωνία της ΕΕ με τον Τραμπ για τους δασμούς
Πήγε παραλία στην Αγία Νάπα έχοντας μαζί του κοσμήματα αξίας και έπεσε θύμα κλοπής
Χάος στα αεροδρόμια της βόρειας Ιταλίας-Επηρεάστηκαν πάνω από 300 πτήσεις
Τραμπ: Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται συμφωνία με τη Χαμάς για την επιστροφή των ομήρων από τη Γάζα
Νεαροί επιτέθηκαν σε ζεύγος τουριστών στην Πάφο-Αρχικά παρενόχλησαν την γυναίκα και στην συνέχεια τους έκλεψαν
Ακόμη 37 νεκροί σε αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα-Δύο παιδάκια σκοτώθηκαν έξω από το σπίτι του παππού τους
Μπένετ: Ο Νετανιάχου θα όφειλε να παραιτηθεί
Χιλιάδες πολίτες στους δρόμους του Ισραήλ για τους 49 ομήρους που κρατούνται ακόμη στη Γάζα