Κιελίνι: «Ο Κριστιάνο κατέστρεψε τα όνειρά μου»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον συμπαίκτη του στη Γιουβέντους ο Τζόρτζο Κιελίνι. Ο 34χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός παραδέχθηκε σε συνέντευξη στο BBC ότι εξεπλάγη από τη συμπεριφορά του Πορτογάλου και θυμήθηκε τα ματς που τον αντιμετώπισε ως αντίπαλο σε Τορίνο, Μαδρίτη, αλλά και τον τελικό του Champions League στο Κάρντιφ (όπου η "Γηραιά Κυρία" έχασε το τρόπαιο από τη Ρεάλ).

"Πριν έλθει στη Γιουβέντους, ο Κριστιάνο μας είχε βάλει πολλά γκολ. Κατέστρεψε τα όνειρά μου στο Κάρντιφ, το Τορίνο και τη Μαδρίτη. Τώρα το Champions League είναι ο στόχος μας, γιατί ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και θα μας δώσει ώθηση.

Η προσωπικότητά του μπορεί να κάνει τη διαφορά. Έχει απίστευτες ικανότητες. Αρκεί να δεις τη συμπεριφορά του, πώς δουλεύει, πώς ζει την κάθε ημέρα της ζωής του. Είχε περιέργεια να δω πώς είναι εκτός γηπέδου. Η δουλειά του στο γυμναστήριο και η συγκέντρωσή του είναι κάτι που προσπαθώ να πάρω ως παράδειγμα. Με βοηθά να βελτιώνομαι κάθε ημέρα", υποστήριξε ο Κιελίνι.
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Ψυχανάλυση με... Αλγόριθμο: Μπορεί το ChatGPT να πάρει τη θέση του ψυχολόγου;
Απίθανα πλάσματα από τον βυθό της Ανταρκτικής έφερε στην επιφάνεια παγοθραυστικό
Επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν κρατούμενο στις Κεντρικές Φυλακές-Είχε προηγηθεί θέμα με δημοσίευση βίντεο
BBC για Σαντορίνη: Μπορεί μια πανίσχυρη έκρηξη να καταστρέψει το ονειρεμένο ελληνικό νησί;
Κοριτσάκι που δεν μπορεί να ανοιγοκλείσει τα μάτια του ή να χαμογελάσει διαγνώστηκε με σπάνια διαταραχή
Την κλινική σημασία της υπνηλίας σκιαγραφεί Αμερικανίδα γιατρός-Συνδέεται με αυξημένους κινδύνους για την υγεία
Επιστολή Αμερικανών βουλευτών στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ-Κίνδυνος από την μεταφορά τουρκικών S-400 στη Συρία
Πώς έγινε το ατύχημα που οδήγησε σε ακρωτηριασμό δύο δακτύλων του χεριού του Άρη Μουγκοπέτρου
Οι δασμοί Τραμπ και οι εμπορικές σχέσεις στο επίκεντρο της επίσκεψης Βανς στην Ινδία
Τουρκικά ΜΜΕ: Συνεδρία συμβουλίου πρεσβυτέρων ΟΤΚ στα κατεχόμενα τον Μάιο