Στο κόκκινο η αγωνία για την 69χρονη στην Πάφο-Αγνοείται για τέταρτη μέρα

Κόκκινο έχει κτυπήσει η αγωνία για την εξηναταεννιάχρονη Ελένη Πλακίδη από τη Γερμανία, μόνιμη κάτοικο Αργάκας, που αγνοείται για τέταρτη μέρα από την οικία της στην Πάφο.
 
Οι έρευνες τον αρχών για τον εντοπισμό της επεκτάθηκαν χθες σε ακτίνα δεκαπέντε χιλιομέτρων, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα και τερματίστηκαν γύρω στις πέντε το απόγευμα για να επαναρχίσουν το πρωί με το πρώτο φως της ημέρας.
 
Η γυναίκα αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη από την οικία της στην Αργάκα, απ’όπου είχε φύγει για να πάει σε περίπτερο. Αφού δεν επέστρεψε οι συγγενείς της ενημέρωσαν την Αστυνομία για την απουσία της και έκτοτε άρχισε μια μαραθώνια έρευνα για τον εντοπισμό της.
Εντοπίστηκε το όχημα την Παρασκευή
Την Παρασκευή μετά από έρευνες της Αστυνομίας έγινε κατορθωτός ο εντοπισμός του οχήματος της κοντά στην παραλία Blue Lagoon στην Πάφο, χωρίς όμως να εντοπιστεί η ίδια. Το όχημα της φέρεται να είχε κολλήσει στις λάσπες και η 69χρονη να το εγκατέλειψε, αφού προηγουμένως το κλείδωσε.
 
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την ενημέρωση των οικείων της στην Αστυνομία το τελευταίο διάστημα η γυναίκα αντιμετώπιζε πρόβλημα απώλειας μνήμης.
 
Στις έρευνες πέραν από την Αστυυνομία συμμετέχουν μέλη της πολιτικής άμυνας, της υπηρεσίας Θήρας, φίλων και συγγενών της οικογένειας.

H ανακοίνωση της Αστυνομίας για την 69χρονη
Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό της Ελένης Πλακίδη, 69 ετών, η οποία ελλείπει από την οικία της στην Πόλη Χρυσοχούς, από το απόγευμα της Πέμπτης.
 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει άμεσα με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς, στο τηλέφωνο 26806280, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

 

Δειτε Επισης

Aποκαλύψεις για τον βιασμό της 16χρονης από τον 38χρονο στην Πάτρα-Της πρόσφερε ένα φόρεμα ως «δόλωμα»
Παραπέμπονται σε δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου οι τέσσερις ανήλικοι για τα επεισόδια στα Λειβάδια το Μ. Σάββατο
Επενδύει στη συμβολή της ΕΕ ο Πρόεδρος για το Κυπριακό-«Λειτουργεί προς την κατεύθυνση της Τουρκίας»
Προεκλογικές σκοπιμότητες βλέπει πίσω από τις αντιδράσεις για τους κυνηγούς ο ΠτΔ-«Οι θεσμοί να βρίσκουν τρόπο να συνεργάζονται»
Χειροπέδες σε 27χρονο για ληστείες περιπτέρων στη Λευκωσία
Μάγδα Φύσσα: «Ο φασισμός δηλητηριάζει τα παιδιά, να κερδίσουμε τις νέες γενιές»
Το προφητικό τηλεφώνημα του νέου Πάπα στον αδελφό του και η συμβουλή του που αγνόησε
Παπάς στην Δράμα ήταν πληροφοριοδότης οργανωμένης συμμορίας κακοποιών
Μπήκε σε κτήριο για διάρρηξη αλλά τον πρόδωσε ο συναγερμός-Χειροπέδες σε 28χρονο
Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για κλοπές στη Λεμεσό-Εντοπίστηκε στην κατοχή του κλοπιμαία περιουσία