«Η Τότεναμ ζήτησε 350 εκατ. για Κέιν από τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον πλανήτη είναι ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ και της εθνικής Αγγλίας. Ενδεχομένως αυτή τη στιγμή το πιο "καυτό" όνομα στράικερ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Έχοντας συμβόλαιο μέχρι το 2024 στην ομάδα του Λονδίνου, όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να πληρώσει και μάλιστα πολύ ακριβά.

Η ισπανική εφημερίδα "As" φιλοξενεί ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο αξιωματούχος της Ρεάλ Μαδρίτης επικοινώνησε με τη διοίκηση των "Σπερς", με σκοπό να ενημερωθεί για το ποσό στο οποίο θα έλεγε "ναι" η Τότεναμ για την παραχώρηση του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Λονδρέζοι απάντησαν 350.000.000 ευρώ. Οι "Μερένγκες" αναζητούν τον ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να βάζει το ένα γκολ μετά το άλλο, ειδικά μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, η απουσία του οποίου είναι καταφανέστατη.

Παλαιότερα Τότεναμ και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν διαπραγματευτεί επιτυχώς τις υποθέσεις των Γκάρεθ Μπέιλ και Λούκα Μόντριτς, οι οποίοι άφησαν την ομάδα του Λονδίνου για τη "Βασίλισσα". Εφέτος ο Κέιν έχει παίξει σε 30 αγώνες της Τότεναμ και έχει σημειώσει 20 γκολ.

Συνολικά με την ομάδα της καρδιάς του μετρά 243 ματς, 160 γκολ και 28 ασίστ, έχοντας περάσει παλαιότερα από Νόριτς, Λέστερ, Λέιτον Όριεντ και Μίλγουολ. Με την εθνική Αγγλίας, στην οποία είναι αρχηγός, μετρά 20 γκολ σε 35 συμμετοχές, έχοντας αγωνιστεί και στις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Δειτε Επισης

Διπλωματικό θρίλερ για το Ουκρανικό-«Περιμένω να δω ποιος θα έρθει από Ρωσία και μετά θα αποφασίσω»
Κίεβο: Αν δεν εμφανιστεί ο Πούτιν στην Τουρκία, ο Ζελένσκι μπορεί να αποσύρει την ουκρανική αποστολή
Καταθέτει γυναίκα-κλειδί για τους θανάτους στο Ελληνικό-Τι δείχνει η πρώτη ιατροδικαστική στην 98χρονη μητέρα
Βίντεο ντοκουμέντο από την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. στη Νομική Αθηνών
Οι ΗΠΑ επέστρεψαν στο Καράκας ένα δίχρονο παιδί που έμεινε μόνο του μετά την απέλαση των γονιών του
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που βρίσκουν το βρέφος στον Άλιμο-Ερευνάται καταγγελία για αρπαγή
Αισιόδοξος για κινητοποίηση στο Κυπριακό ο ΠτΔ μετά το διορισμό Χαν-Συνομιλίες ξανά με Ολγκίν, αναμένεται ανακοίνωση καθόδου
Τουλάχιστον 50 νεκροί σε ισραηλινές επιθέσεις στη βόρεια Γάζα-Χτύπησαν νοσοκομείο και προσφυγικό καταυλισμό
Μεγάλες οι προσδοκίες της Λευκωσίας για το διορισμό Χαν-«Έχει όλα τα εχέγγυα για να ανταποκριθεί στο ρόλο του»
Δεν άρεσε στον Τατάρ ο διορισμός Χαν-«Μονομερή προσπάθεια που αγνοεί τις πολιτικές πραγματικότητες»