«Καλή ευκαιρία για να νικήσουμε το ΑΠΟΕΛ...»

Είναι μια καλή ευκαιρία το ΑΠΟΕΛ για επιστροφή της Ανόρθωσης στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία με την Αλκή δήλωσε στον Σούπερ Σπορ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας. Το ματς θα γίνει αύριο στις 7 στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά:

«Είναι παιχνίδι τριπλής παραλλαγής. Για μας στόχο είναι η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών όπως κάναμε και σε άλλα ντέρμπι. Είναι μια καλή ευκαιρία να επιστρέψουμε στις νίκες μετά την ισοπαλία με την Αλκή. Θέλουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τα αγωνιστικά: «Μόνο ο Ιγκιεμπόρ είναι εκτός. Την ερχόμενη βδομάδα θα ανεβάσει ρυθμούς. Ο Λαβόρδε προπονείται κανονικά και είναι διαθέσιμος».

Μεταγραφικά: «Από στιγμή σε στιγμή μπορεί να προκύπτει εξέλιξη. Με τον Κάτσαρ θα βρεθούμε στο τραπέζι. Δύσκολα θα προκύψουν εμπόδια για να λυθεί η συνεργασία. Θα εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για ενίσχυση με ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται στο κέντρο και στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Σε μια μεταγραφική περίοδο όλα είναι ανοιχτά. Δεν μπορείς να κλείνεις πόρτες. Βλέπουμε και συζητάμε άλλες περιπτώσεις πέραν του Ζοάο Πάυολο. Είναι πολλά τα ανοιχτά μέτωπα».

Δειτε Επισης

Oι οκτώ επικρατέστεροι διάδοχοι του Πάπα Φραγκίσκου-Το Κονκλάβιο των καρδιναλίων καλείται να επιλέξει
Θέτουν επί τάπητος οι εκπαιδευτικές οργανώσεις την πρόταση του ΥΠΑΝ για το σύστημα αξιολόγησης
Άνδρας στην Εύβοια απειλούσε περαστικούς με ψεύτικο όπλο-Τον ακινητοποίησε αστυνομικός
Η Ευρώπη θρηνεί τον Πάπα Φραγκίσκο-«Ενέπνευσε εκατομμύρια ανθρώπους, πολύ πέρα από την Καθολική Εκκλησία»
Τι προβλέπει το πρωτόκολλο μετά τον θάνατο του Πάπα
Βρετανός ύποπτος για φόνο στον Ισημερινό, λιντσαρίστηκε από οργισμένο πλήθος και κάηκε ζωντανός
Οι τελευταίες επιθυμίες του Πάπα για την κηδεία του που σπάζουν παραδόσεις ετών
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Η Κύπρος το βαρύτατο τίμημα της χούντας»
Συλλυπητήρια ΠτΔ για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου-«Φάρος ταπεινότητας, συμπόνιας και ειρήνης»
Πάπας Φραγκίσκος, ο ιεράρχης που θέλησε να φτιάξει «μια εκκλησία για τους φτωχούς»-Από το Μπουένος Άιρες στο Βατικανό