934+ Επιλογές στην Parimatch για το Ράγιο Βαγιεκάνο - Θέλτα Βλέπεις διπλό και όβερ 2.5; 4.40


Την Παρασκευή 11/1/19 και ώρα 22.00, η Ράγιο Βαγιεκάνο υποδέχεται την Θέλτα για τη 19η αγωνιστική της Λα Λίγκα και η Parimatch σας προσφέρει πάνω από 934 επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις για να απολαύσετε τον αγώνα. Ο άσσος έχει απόδοση 2.50, το Χ έχει απόδοση 3.45, ενώ 2.85 έχει η απόδοση του διπλού.

Το ασιατικό σύνολο τερμάτων όβερ 2.75 έχει απόδοση 2.12

Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει απόδοση 1.69

Εναλλακτικό σύνολο τερμάτων:
Γκολ Over Under
3.5 3.15 1.36
2.5 1.88 1.98
1.5 1.28 3.70
 
Δείτε όλες τις αγορές για το ματς αυτό εδώ
 
Ημίχρονο / Τελικό:
Ράγιο Βαγιεκάνο / Ράγιο Βαγιεκάνο 4.10
Ράγιο Βαγιεκάνο / Ισοπαλία 13.0
Ράγιο Βαγιεκάνο / Θέλτα 23.0
Ισοπαλία / Ράγιο Βαγιεκάνο 6.00
Ισοπαλία / Ισοπαλία 5.60
Ισοπαλία / Θέλτα 6.50
Θέλτα / Ράγιο Βαγιεκάνο 22.0
Θέλτα / Ισοπαλία 13.0
Θέλτα / Θέλτα 4.60
 
Parimatch: Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ και Match+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!
 
Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017)
Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.

 

Δειτε Επισης

Διπλωματικό θρίλερ για το Ουκρανικό-«Περιμένω να δω ποιος θα έρθει από Ρωσία και μετά θα αποφασίσω»
Κίεβο: Αν δεν εμφανιστεί ο Πούτιν στην Τουρκία, ο Ζελένσκι μπορεί να αποσύρει την ουκρανική αποστολή
Καταθέτει γυναίκα-κλειδί για τους θανάτους στο Ελληνικό-Τι δείχνει η πρώτη ιατροδικαστική στην 98χρονη μητέρα
Βίντεο ντοκουμέντο από την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. στη Νομική Αθηνών
Οι ΗΠΑ επέστρεψαν στο Καράκας ένα δίχρονο παιδί που έμεινε μόνο του μετά την απέλαση των γονιών του
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που βρίσκουν το βρέφος στον Άλιμο-Ερευνάται καταγγελία για αρπαγή
Αισιόδοξος για κινητοποίηση στο Κυπριακό ο ΠτΔ μετά το διορισμό Χαν-Συνομιλίες ξανά με Ολγκίν, αναμένεται ανακοίνωση καθόδου
Τουλάχιστον 50 νεκροί σε ισραηλινές επιθέσεις στη βόρεια Γάζα-Χτύπησαν νοσοκομείο και προσφυγικό καταυλισμό
Μεγάλες οι προσδοκίες της Λευκωσίας για το διορισμό Χαν-«Έχει όλα τα εχέγγυα για να ανταποκριθεί στο ρόλο του»
Δεν άρεσε στον Τατάρ ο διορισμός Χαν-«Μονομερή προσπάθεια που αγνοεί τις πολιτικές πραγματικότητες»