O Bέμπερ ξεναγήθηκε στην Πράσινη Γραμμή στη Λευκωσία

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη είχαν σήμερα ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την Προεδρία της  Ευρωπαϊκής Επιτροπής Manfred Weber και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας, ο κ. Weber ξεναγήθηκε στην Πράσινη Γραμμή στην οδό Ληδήνις και αργότερα είδε την κατεχόμενη πόλη από τον τρίτο όροφο του Νέου Δημαρχείου Λευκωσίας.
 
"Βλέποντας ιδίοις όμμασι τη νεκρή ζώνη είναι σοκαριστικό το γεγονός ότι υπάρχει ακόμα διαίρεση στην ίδια τη χώρα", ανέφερε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κομισιόν, προσθέτοντας ότι αυτή η κατάσταση στη Λευκωσία του θυμίζει την παλιά Ευρώπη και για το λόγο αυτό είναι πεπεισμένος ότι το Κυπριακό "πρέπει να αναβαθμιστεί" και ότι είναι πρόθυμος να παλέψει για την επανένωση του νησιού.

Δειτε Επισης

Εκ πρώτης όλοι θετικοί για Αναστασίου στην ΕΔΕΚ-Περιμένουν κείμενο για να το υπογράψουν
Ξεκινά και επίσημα η αποστολή της Ολγκίν-Αναμένεται επίσημη ενημέρωση για την κάθοδο στην Κύπρο
Επίσκεψη Προέδρου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας-«Αποτελεί πρότυπο νοσηλευτικού ιδρύματος»
Έτοιμος να στηρίξει την υποψηφιότητα Αναστασίου ο Χαννίδης-Θέτει ως προϋπόθεση την αποκατάσταση διαγραφέντων
«Στόχος είναι να φέρουμε τη νεολαία της Κύπρου πιο κοντά»
Υπ. Άμυνας: Μένουμε στρατευμένοι στον αγώνα για ελευθερία
Σκέψεις για τριπλή απόσυρση στην ΕΔΕΚ-Το παρασκήνιο των διαβουλεύσεων με τον Νίκο Αναστασίου
Πρόεδρος: Ο σεβασμός και η εκτίμηση προς την πολύτεκνη μάνα, μετουσιώνεται σε πράξεις
Ε. Ηλία: Στις υψηλές προτεραιότητες του Προέδρου το ζήτημα των αγνοουμένων
Προανήγγειλε διεύρυνση του επιδόματος τέκνου ο Πρόεδρος-«Τρίτη δέσμη μέτρων για δημογραφικό αρχές του 2026»