Μητέρα έπεσε με το παιδί της στις ράγες του μετρό και σώθηκαν

Μία μητέρα με το παιδί της έπεσαν στις σιδηροτροχιές του μετρό στο Λονδίνο, κατά τη στιγμή που έφθανε ο συρμός, κατόρθωσαν όμως να βγούνε αλώβητοι, βρίσκοντας καταφύγιο σε ένα κενό σημείο ανάμεσα στις γραμμές, ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική αστυνομία μεταφορών.
 
Ο πατέρας του παιδιού, που πήδηξε με τη σειρά του στις γραμμές προκειμένου να τους βοηθήσει, σώθηκε ακριβώς με τον ίδιον τρόπο, καθώς καλύφθηκε επίσης σε ένα τέτοιο κενό διάστημα. Το συμβάν σημειώθηκε χθες  βράδυ στον σταθμό της Μπέικερ Στριτ. 

«Παραδόξως, κανείς τους δεν τραυματίσθηκε σοβαρά, όμως για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η γυναίκα βάδιζε κατά μήκος της αποβάθρας, με την προσοχή της στραμμένη στην οθόνη αναγγελιών της κυκλοφορίας των συρμών. «Δεν αντιλήφθηκε πως βρισκόταν πολύ κοντά στην άκρη της αποβάθρας και χωρίς να το θέλει έσπρωξε το καρότσι με το παιδί πέρα από το χείλος της», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Η γυναίκα, το καρότσι και το παιδί, έπεσαν στις ράγες. Ο πατέρας πήδηξε για να τους βοηθήσει. Όταν είδαν τον τρένο να πλησιάζει και οι τρεις τους είχαν την τύχη να προλάβουν να συρθούν σε ένα κενό σημείο κάτω από τις γραμμές και τα βαγόνια πέρασαν από πάνω τους χωρίς να προκληθεί πρόβλημα», προστίθεται.

Το δίκτυο μεταφορών του Λονδίνο εκτιμά σε 1,37 δισεκ. τον αριθμό των επιβατών που κάθε χρησιμοποιούν το μετρό της βρετανικής πρωτεύουσας. Το 2017 πάνω από 3.000 τραυματισμοί είχαν αναφερθεί στις υπηρεσίες του.
 

Δειτε Επισης

Διπλωματικός πυρετός για τη Γάζα-Ο Νετανιάχου πάει στον Τραμπ
Μάχη με το χρόνο δίνουν οι διασώστες μετά τις πλημμύρες στο Τέξας-Νεκρά 15 παιδιά
Σκηνές πανικού σε αεροσκάφος της Ryanair-Επιβάτες πηδούν από τα φτερά, 18 τραυματίες
Μετά τους Βορειοκορεάτες οι Ρώσοι στρατολογούν και Κουβανούς-Η περιπέτεια του Φρανσίσκο στο μέτωπο
Ο Δαλάι Λάμα, παγκόσμιο σύμβολο του θιβετιανού πολιτισμού και της αντίστασης, έγινε 90 ετών
Μαχητικό F-16 αναχαίτισε ιδιωτικό αεροσκάφος πάνω από γήπεδο γκολφ του Τραμπ στο Νιου Τζέρσεϊ
Ο Νετανιάχου χαρακτηρίζει ως απαράδεκτες τις απαιτήσεις της Χαμάς εν όψει των συνομιλιών για τη Γάζα
Πρώτη δημόσια εμφάνιση του Αλί Χαμενεΐ μετά τον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν
Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης σε συναγωγή της Μελβούρνης
Σαρωτικές πλημμύρες στο Τέξας-Τουλάχιστον 50 οι νεκροί, αγωνία για πολλούς αγνοούμενους