«Τα σχόλια για την Εθνική αγγίζουν τα όρια του ρατσισμού»

Την ήττα από τη Νορβηγία, το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αλλά και τη συνέχεια της Εθνικής σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής, σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0. «Τα σχόλια που γίνονται για την Εθνική αγγίζουν τα όρια του ρατσισμού. Η Εθνική αποτελεί τον πιο εύκολο στόχο για κριτική», ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ. 

Αναλυτικά:

«Δεν ικανοποίησε κανένα το αποτέλεσμα στη Νορβηγία. Περιμέναμε κάτι περισσότερο από την Εθνική, όμως το να τα μηδενίζουμε όλα δεν είναι σωστό. Αντιλαμβάνεστε ότι κάποια σχόλια ξεπέρασαν το όριο της κριτικής. Έτσι, ο πρόεδρος αποφάσισε να βγει μπροστά, εξάλλου δεν κρύφτηκε ποτέ και είναι ξεκάθαρο το μήνυμα που στέλνει προς κάθε κατεύθυνση. Είναι η θέση του προέδρου, η θέση της Ομοσπονδίας».

Για τις δηλώσεις που έγιναν και η αναφορά σε στόχους της Εθνικής:
«Όταν έχεις αγώνα μπροστά σου, είναι δεδομένο να βάζεις στόχους. Έγιναν κάποιες δηλώσεις και από την πλευρά μου. Υπήρχε αυτή η πίστη ότι η Εθνική μπορεί και εξακολουθεί να υπάρχει πίστη για τις δυνατότητές της. Ο κόσμος κουράστηκε να ακούει ότι κτίζεται κάτι καλό. Ο κόσμος θέλει να ακούσει ότι μπορούμε για κάτι περισσότερο. Πρέπει να το πιστέψουν όσοι παίζουν ρόλο γύρω από την ομάδα και να βρούμε τρόπο να αλλάξουμε την εικόνα της Εθνικής».

Για το κλίμα που επικρατεί και την κριτική:
«Οι πιο στεναχωρήμένοι και πληγωμένοι από την εμφάνιση, είναι οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές της ομάδας. Τα σχόλια που γίνονται για την Εθνική αγγίζουν τα όρια του ρατσισμού. Η Εθνική αποτελεί τον πιο εύκολο στόχο για κριτική και από τις ομάδες. Κάποιοι περιμένουν την Εθνική στη γωνία για να τη στοχοποιήσουν. Υπάρχει αυτή η αίσθηση».

Για την προετοιμασία:
«Έχει πραγματοποιηθεί πρωινή προπόνηση. Έχουμε επιστρέψει στο ξενοδοχείο και θα αναχωρήσουμε γύρω στις 16:00 για Κύπρο. Τώρα, πρέπει να δούμε τη δυνέχεια, να ανακάμψει η ομάδα και να καθαρίσει ψυχολογικά».

Δειτε Επισης

Διαβουλεύσεις με ΗΑΕ για συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο στο GSI εξήγγειλε ο ΠτΔ
Έκρηξη κροτίδας έξω από γκαράζ κατοικίας 48χρονου-Καταζητείται ένας 57χρονος
Έρευνες από την Αστυνομία για εντοπισμό της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο άτυχος 16χρονος
Κλήτευσαν δικό τους εμπειρογνώμονα οι μοναχοί για τα επίμαχα βίντεο-Βάζουν στην εξίσωση επιπλέον στοιχεία
Η τρομακτική κατάσταση στη Μέση Ανατολή και ο ρόλος της Κύπρου-«Σωσίβιο δυτικών χωρών στην περιοχή»
Στρωμένο πλέον το χαλί για τις θεσμικές μεταρρυθμίσεις-Τα δεδομένα υπέρ της Κυβέρνησης για ολικό λίφτινγκ
Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»