ΒΙΝΤΕΟ: Η ονειρική ενδεκάδα του Ενρίκες της Ομόνοιας!

Σε θέση Τεχνικού Διευθυντή μπαίνει ο Χόρχε Ενρίκες της Ομόνοιας που φτιάχνει τη δική του ιδανική ενδεκάδα και επιλέγει τον κόουτς που θα την καθοδηγήσει! 
 
Αναλυτικά:
Κέιλορ Νάβας: Είναι ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει εξελιχθεί πολύ, ο κόσμος δεν τον αναγνωρίζει αυτό αλλά η προσφορά του στην κατάκτηση των τελευταίων τίτλων της Ρεάλ είναι πολύ μεγάλη.
 
Ντάνι Άλβες: Πιστεύω είναι πολύ μοντέρνος παίκτης, που έχει εξελίξει τη θέση που αγωνίζεται. Σήμερα, πρέπει να είναι ο καλύτερος παίκτης για το δεξί άκρο της άμυνας.
 
Τιάγκο Σίλβα: Τον αντιμετώπισα στο παρελθόν. Είναι ηγέτης και είναι από τους καλύτερους στη θέση που αγωνίζεται. Αυτή τη στιγμή είναι ο αγαπημένος μου αμυντικός.
 
Κάρλος Ιζκερντός: Αγωνίστηκα μαζί του, έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Μεγάλη σωματική δύναμη και δεν χάνει εύκολα την μπάλα.
 
Μαρσέλο: Ισχύει το ίδιο με τον Ντάνι Αλβές. Έχει εξελίξει αυτή τη θέση βοηθά τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Γι’ αυτό επιλέγω τον Μαρσέλο.
 
Σέργιο Μπούσκετς: Ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες, γιατί αγωνίζεται στην ίδια μαζί μου. Πάντα προσπαθούσα να μάθω από αυτόν. Είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο.
 
Λούκα Μόντριτς: Χωρίς αμφιβολία είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Στη θέση του είναι από τους κορυφαίους βοηθά αμυντικά και επιθετικά την ομάδα του.
 
Ινιέστα: Ήταν δύσκολη επιλογή, αλλά θα διαλέξω τον Αντρές Ινιέστα. Είναι ένας παίκτης που τα κέρδισε όλα, είναι από τους κορυφαίους και συνεχίζει, παρά την ηλικία του να διατηρείται σε ψηλό επίπεδο.
 
Νεϊμάρ: Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Τον αντιμετώπισα 2-3 φορές και όσο περνάει ο καιρός εξελίσσεται όλο και περισσότερο.
 
Μέσι: Έχει διατηρηθεί σε κορυφαίο επίπεδο για πολλά χρόνια και είναι ο καλύτερος στη θέση του και συνεχίζει να το αποδεικνύει κάθε χρόνο.
 
Μπαμπέ: Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που έδειξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο όλα όσα είχε δείξει και στην ομάδα του τα προηγούμενα χρόνια.
 
Πεπ Γκουαρδιόλα: Πάντα μου άρεσε ο τρόπος που μεταδίδει στους παίκτες της φιλοσοφία, πάντα προσπαθώ να μαθαίνω βλέποντας τις ομάδες του.
 
 

Δειτε Επισης

Διαβουλεύσεις με ΗΑΕ για συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο στο GSI εξήγγειλε ο ΠτΔ
Έκρηξη κροτίδας έξω από γκαράζ κατοικίας 48χρονου-Καταζητείται ένας 57χρονος
Έρευνες από την Αστυνομία για εντοπισμό της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο άτυχος 16χρονος
Κλήτευσαν δικό τους εμπειρογνώμονα οι μοναχοί για τα επίμαχα βίντεο-Βάζουν στην εξίσωση επιπλέον στοιχεία
Η τρομακτική κατάσταση στη Μέση Ανατολή και ο ρόλος της Κύπρου-«Σωσίβιο δυτικών χωρών στην περιοχή»
Στρωμένο πλέον το χαλί για τις θεσμικές μεταρρυθμίσεις-Τα δεδομένα υπέρ της Κυβέρνησης για ολικό λίφτινγκ
Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»