Ερμής: Πρόβα για ΑΠΟΕΛ με τεσσάρα!

Με δύο τέρματα του Εσομπέ και ένα των ντε Μέλο και Κιπιάνι ο Ερμής επικράτησε 4-1 της Σπάρτης σε φιλικό αγώνα. Ο Κώστας Καϊάφας είχε την ευκαιρία, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, να ελέγξει την ετοιμότητα παικτών του που δεν είχαν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής ως τώρα.
 
Ο Κύπριος τεχνικός έδωσε ρεπό το Σαββατοκύριακο στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα ξεκινώντας την προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.
 
Η αρχική εντεκάδα του Ερμή: Φιρινίδης, Λύτρας, Μπανούσης, Χριστοδούλου, Εμπαλό, Πηλέας, Χριστάκη, Χαραλάμπους, Μιχαήλ, Ιωάννου, Παναγιώτου.
 

Δειτε Επισης

Πήρε θέση και για τη μαντήλα ο Ερντογάν-«Αν προσπαθήσετε να την πειράξετε θα μας βρείτε απέναντί σας»
Πέντε άτομα επέζησαν για 36 ώρες πάνω σε ένα αεροπλάνο περικυκλωμένο από αλιγάτορες στον Αμαζόνιο
Αιμόφυρτος εντοπίστηκε άνδρας στη Λεμεσό-Ενδεχομένως να έπεσε από ύψος, πληροφορία για παρουσία δεύτερου προσώπου
Διαψεύδει τα περί σύλληψης του γενικού του γραμματέα στα κατεχόμενα το Volt-«Είναι καλά»
Ο Ζελένσκι αποκάλυψε τι είπε με τον Τραμπ στο Βατικανό-Τι σηματοδοτεί η στροφή στις σχέσεις τους
Σήκωσε το γάντι και απάντησε στο ΑΚΕΛ για τη μετάβαση στο Ισραήλ ο Πρόεδρος-«Είδατε τη συμμετοχή στην εκδήλωση»
Καταγγέλλει τον Ερντογάν για περιφρόνηση του ΟΗΕ και υπόσκαψη της προσπάθειας προόδου το ΥΠΕΞ
Τρίτη συνεχόμενη κίτρινη προειδοποίηση Μετεωρολογικής-Έντονα καιρικά φαινόμενα και την Κυριακή
Στάθηκε στην αντίδραση Τ/κ και αποκατέστησε την πραγματικότητα ο ΠτΔ-«Δεν ανέμενα κάτι διαφορετικό από Ερντογάν»
Το ξεκόβει για κυπριακά πλοία σε λιμάνια της Τουρκίας ο Ερντογάν-Χαϊδεύει τους σφετεριστές ε/κ περιουσιών