Η ενδεκάδα της Εθνικής Δανίας με φοιτητές, δεσμοφύλακα, Youtuber κι έναν άνεργο!

Tο όνειρο τους θα ζήσουν οι παίκτες της Εθνικής ομάδας Futsal της Δανίας, που κλήθηκαν να αντικαταστήσουν τους επαγγελματίες παίκτες, οι οποίοι κατέβηκαν σε απεργία, αρνούμενοι να αγωνιστούν στις αναμετρήσεις του Nations League.

Κάπως έτσι, η ενδεκάδα της Δανίας στο φιλικό με την Σλοβακία είναι ιστορικής σημασίας, αφού αποτελείται από παίκτες που είναι ερασιτέχνες και οι οποίοι βιοπορίζονται από άλλες ασχολίες.

Ο τερματοφύλακας Λάρσεν είναι σύμβουλος πωλήσεων, ο αμυντικός Μπόμελουντ είναι μαραγκός, ο στόπερ Μπάνις σύμβουλος και ο τρίτος κεντρικός αμυντικός Σκράερ μαθητής λυκείου.

Τα επαγγέλματα των χαφ έχουν πιο πολύ πλάκα. Ο Κέμπελ είναι οικοδόμος, ο Βόλεσεν μαθητής, ο Γιόργκενσεν δεσμοφύλακας, ενώ ο Γιόχανσον δηλώνει απλώς… Youtuber!

Σε ότι αφορά τους μπροστά υπάρχει ένας μηχανικός πλοίων, ένας πωλητής και ένας άνεργος (Χολμ), ο οποίος παίζει μπάλα από χόμπι!

Έπος!