Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχεία της ελ. Αμμοχώστου με κλεμμένες πιστωτικές-Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Τρία πρόσωπα συνελήφθηκαν στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, ως ύποπτοι σχετικά με υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, κλοπής, παράνομης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες καταγγέλθηκε από λειτουργό εταιρείας που ασχολείται με την επεξεργασία και εξουσιοδότηση συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες, ότι μετά από έλεγχο που διενήργησαν, διαπίστωσαν την ύποπτη χρήση πέντε κλεμμένων δεδομένων καρτών χώρας του εξωτερικού, σε ξενοδοχείο της επαρχίας Αμμοχώστου, με αποτέλεσμα να αποσπάσουν υπηρεσίες αξίας 5.432 ευρώ.
 
Κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον τριών προσώπων ηλικίας 35, 27 και 25 ετών από τη Ρωσία, τα οποία συνελήφθησαν χθες βράδυ με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Για την ίδια υπόθεση καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 22 ετών.
 
 Οι τρεις συλληφθέντες παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου. 

Δειτε Επισης

Ασύλληπτη τραγωδία... Τροχαίο πίσω από το νεκρό που εντοπίστηκε σε δρόμο της Πάφου-Έχασε τη ζωή του 15χρονος
Aνακοίνωσε δασμούς 30% σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Μεξικό από την 1η Αυγούστου ο Τραμπ
Τη βιαιότητα της σύγκρουσης κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό της 57χρονης-Υπέστη πλήρη διατομή σπονδυλικής στήλης
Διασταύρωσαν πυρά Πρόεδρος ΣΕΠΑΗΚ και Παπαναστασίου για το μέλλον της ΑΗΚ-«Η πολιτεία δεν φταίει για όλα»
Όλο το πόρισμα για την τραγωδία της Air India-Μυστήριο γιατί κόπηκε η ροή καυσίμου στους κινητήρες
Στις 9 Σεπτεμβρίου η υποβολή ενδιαφέροντος για τις βουλευτικές στο ΔΗΣΥ-Συζητήθηκε προγραμματισμός και στρατηγική
Καταζητούνται ο 32χρονος Ηλίας και η 29χρονη Θέκλα για διάρρηξη και κλοπή στη Λάρνακα (pics)
Χειροπέδες σε ανήλικο για τη ληστεία 52χρονου στις Φοινικούδες
Ξεκάθαρος ο Παπαναστασίου-Η επέκταση της εμπορίας ρύπων δεν θα έχει άμεσες επιπτώσεις
Τσακώθηκε με άλλο οδηγό 37χρονος στη Λεμεσό-Τον μαχαίρωσαν πισώπλατα σε ανοιχτό χώρο