Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κτηνοτρόφων στα κατεχόμενα

Την πολιτική του ψευδοκράτους στα θέματα κτηνοτροφίας και γεωργίας, καταδίκασε σήμερα η οργάνωση κτηνοτρόφων στα κατεχόμενα.

Οι κτηνοτρόφοι συγκεντρώθηκαν με τα αυτοκίνητα και τρακτέρ τους στους κυκλικούς κόμβους Χαμίτ  Μάντρες και Κιόνελι από όπου πραγματοποιήσαν πορεία προς το «υπουργείο γεωργίας».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, κτηνοτρόφος πέταξε πέτρα προς το κτίριο σπάζοντας ένα τζάμι και στη συνέχεια έσπασαν τις πόρτες και μπήκαν στο κτίριο. Οι διαδηλωτές προσπάθησαν να εισέλθουν στο κτίριο και με τα τρακτέρ και τα γαϊδουράκια τους. Ωστόσο η «αστυνομία» κατάφερε να τους κρατήσει όλους στο ισόγειο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της οργάνωσης, Μουσταφά Ναϊμογκιουλαρί, δεν μετέβησαν στο κτίριο για να ζητήσουν κάτι αλλά να καταστούν η φωνή των Τ/κ. Είπε ότι τίποτα πλέον δεν θα είναι το ίδιο.

Ο «υπουργός γεωργίας», Εργκούτ Σαχάλι προσπάθησε να μιλήσει στους διαδηλωτές, αλλά δεν τα κατάφερε αφού του φώναζαν συνθήματα να παραιτηθεί.

Οι κτηνοτρόφοι μετέβηκαν στη συνέχεια στο «υπουργείο οικονομικών».

Δειτε Επισης

Εύθραυστη η εκεχειρία στη Γάζα-«Η συνέχιση του πολέμου εξυπηρετεί τόσο το Ισραήλ όσο και τη Χαμάς»
Πολύωρη αντεξέταση στο Δικαστήριο για βαρυποινίτη-Καταθέσεις από μαγαζάτορες, «δεν επιβεβαιώνεται η παροχή προστασίας»
Τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός-Την ερχόμενη εβδομάδα το θέμα στο Πατριαρχείο (pics)
Αίθριος ο καιρός, στους 37 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία-Ανεβαίνει τις επόμενες ημέρες ο υδράργυρος
Κόλαση πυρός στην Εύβοια-Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά (vids&pics)
Κυνηγούν τον... κανένα για να κερδίσουν τους πολίτες τα κόμματα-Πλήρης η απογοήτευση της κοινωνίας
Οι προεκτάσεις από το χαστούκι του ΕΔΑΔ, το ζήτημα του ανέλεγκτου του Εισαγγελέα και η πολιτική ευθύνη
Με ίσες αποστάσεις και αόριστες συστάσεις τα προσχέδια των εκθέσεων του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο
Υπό πίεση η Δικαιοσύνη... Παρενέργειες λόγω Βαρωσιώτου και ΕΔΑΔ, νομικά σφάλματα με διαφορετικό απόηχο
Η Χαμάς απάντησε θετικά στην πρόταση ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός 60 ημερών, με ανταλλαγή ομήρων